reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Galaxia ale to z jakiś ciastek jest ;)
Zrobiłam już i chyba wyszedł okaże się jutro jak będziemy jeść:)

Happy ja robiłam z kapusty włoskiej bo niby łatwiej.'
dałam pół kg mięsa mielonego, 2 ugotowane worki ryżu i cebulkę z pieczarkami podsmażone. Kapustę sparzyć zawijać potem to gotować w bulionie

Też myślę o Francji. Już żaden kraj nie będzie bezpieczny. Ich 7-8 wystarczało a ile strat a teraz ile będzie ofiar jak ich będzie miliony. My wrócimy do Pl. Mój ojciec mieszka na dzielnicy islamskiej i niestety tam to cuda wianki a policja nie reaguje. Oby w Polsce tak nie było.
My po roczku. Jestem zmęczona ale imprezka super udana :)

Judy a ile juz jestes na emigracji? i kiedy macie zamiar wracac?
Fajnie ze impreza udana :-)

łojezuu 3 bulki (cale nie polowki) w ciagu 20 min, pęknę

reklama
Codziennie wieczorem umierałam na ból brzucha i wczoraj zrobiłam test i nie wzięłam mojego Prenatal uno z imbirem. I wszystko było ok. Kurcze tak chwaliłam te witaminy, że doskonałe na mdłości a sama cierpiałam całe noce. Gorzej tylko jak znów będzie mnie mdliło...

Do góry