reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Dziewczyny mam pytanko widzialyscie reklamę tych termometrów w lidlu do ucha i na podczerwień czy taki nadaje sie dla malutkich dzieci bo ja zielona jestem[emoji1]

Ech niech dalej "imigrantów" przyjmują:/ widziałam że tak się skończy

mam ten termometr jest chyba ok czasem różne temperatury jednak pokazuje trzeba dokładnie jak W instrukcji pisze sprawdzać. my w domu bardzo rzadko mamy większe temperatury więc leży nie używany

Hej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z Poznania, siedzę i marznę okropnie. A jestem tak głodna, że zaraz nie wytrzymam. Czekam aż zakópów wróci mój ukochany bo w lodówce nic nie ma. No zaraz umrę.
W poniedziałek wizyta, pierwszy raz usłyszę serduszko.

Narobiłyście mi smaka tym piernikiem i tez dzisiaj zrobie ;) wysłałam męża po miod i przyprawę. Zawsze budzilam sie z tym za późno i robilam tylko takie niby-pierniczki na szybko (ciasto kruche z przyprawa do piernika). Teraz mam chec na ten prawdziwy piernik staropolski. Ale ciasteczka piernikowe tez zrobie - rok temu synek mi pomagał ale byl jeszcze malutki. Teraz to juz duzy chlopak wiec bedzie miał większą radoche:)

A przepis na kopiec kreta macie? Rano już jeden zakalec mi wyszedł :what:
Na obiad gołąbki z wczoraj:). muszę częściej robić nie takie trudne jak się wydawało.
Kurczę dalej mnie podbrzusze boli:/ dobrze że wizyta już niedługo

Ja wszystkie ciasta i desery robie wg przepisów ze strony Moje Wypieki. zawsze wychodzą i tam jest tez przelicznik foremek jesli np masz inna forme niz w przepisie to wylicza dobre proporcje skladnikow.

reklama
Moje wypieki są the best ;) ostatnio podbijam serca znajomych jej ciastem marchewkowym.

A mój mlody zafundował sobie właśnie zapalenie oskrzeli. Masakra

Do góry