reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Mnie nie bolały piersi. A od kilku dni bolą mnie tak niesamowicie, wczoraj myślałam że umrę z bólu. W nocy też jest tragedia

reklama
Mnie rowniez piersi nie bola, ogolnie nie mam za duzo objawow, tylko wyostrzony wech, zachcianki i zmeczenie... I to mnie troche niepokoi...

Happy, polecam wody mineralne z dużą zawartością żelaza, kako, warzywa czerwone i zielone, przede wszystkim warzywa strączkowe, otręby, jaja... I warto pamiętać, że żelazo lepiej wchłania się z wit. C.

Jagódka współczuję:(

Mujer mnie też nie bolą raczej a W pierwszej ciąży to była masakra ;)

Chyba opaski pomagają bo dziś bez wymiotów i nawet ok się czuje.
W tej ciąży mnie głowa boli za to:/
U mnie bliska rodzina wie od 8tygodnia. Od strony taty też pewnie niektórzy bo do nich dzwonił a mieszkają daleko. Od strony mamy chyba nie wiedzą bo ja nikomu nie miałam okazji. jakby mama żyła to pewnie by się chwaliła więc nie ma im kto powiedzieć.
Mnie gardło boli :/

Jagódko, ogromnie współczuję, straszna wiadomość :-(

Mujer, zdrówka. Z dietą masz rację, staram się zdrowo odżywiać, teraz nawet jeszcze bardziej niż zwykle, ale ja zawsze mam słabą morfologię, od dziecka balansuję na granicy norm. W poprzedniej ciąży musiałam brać żelazo i teraz pewnie mnie nie minie.

reklama
Dziękuję, dziewczyny :) Oby mi szybko przeszło, bo to I trymestr i się boję, aby się bardziej to choróbsko nie rozkręciło.

Do góry