reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Paulina, kiedy miałaś OM?

Happy, odstawiłabym soki

Nic oprócz kwasu nie biorę i w poprzedniej też nic nie brałam. Jestem anty-tabletkowa

Kulkaa, na złą morfologie pomaga zdrowa dieta! :) Zawsze coś się znajdzie na jakieś niedobory, lepsze to nić tabletki.

Ritnes, niestety odkąd zaszłam w ciążę to większość znajomych się ode mnie odwróciło. Zaczęli traktować jak trędowatą i na imprezy już nie zapraszali. Najpierw było mi strasznie przykro, ale może to i lepiej, bo po co mi tacy? Teraz mam więcej koleżanek dziećmi. My plotkujemy, a dzieci się razem bawią.

Wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom i Teściowej, Teściu niestety nie żyje od wielu lat. Ucieszyli się, ale to już nie tak samo jak przy pierwszej ciąży. Trochę się boję, bo jeszcze nawet u lekarza nie byłam, ale widujemy się często, bo wszyscy mieszkają niedaleko i trudno ukrywać. A z mamą gadam codziennie i jakoś tak głupio. W pierwszej powiedziałam jej od razu.

A ja czuję się coraz gorzej. Choróbsko mnie dopadło, katar męczy, kaszel męczy i jeszcze mdli mnie wiecznie i nic mi się nie chce, a robić trzeba :baffled:

Czy tylko mnie piersi nie bolą?

Mujer pije sok z czarnej porzeczki bo podobno uzupelnia braki zelaza. Chyba jednak tak jak pisaly dziewczyny moj organizm potrzebuje tych kilogramow bo bylam troszke za chuda. Dzis znowu duzo nie zjadlam. Mujer zdrowka!

Skoro chudzinka z Ciebie to na dobre Ci wyjdzie kilka kg więcej :-) Ja w pierwszej przytyłam 15kg i po tygodniu już ich nie miałam.

reklama
Mujer mnie biust nic a nic nie boli, ale w pierwszej ciąży widocznie wybolal mnie za wszystkie ciąże ;)

Ja łykam jakiś prenatal uno.

Do góry