reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Mujer OM miałam 21.09

I mnie również piersi nie bolą. ...
Aaa i chciałam Wam się "pochwalić" że dzisiaj cały dzień było mi niedobrze aż w końcu skończyło się na rozmowie z kibelkiem. ... także niestety chyba na każdego przyjdzie pora...

reklama
Paulina, wbrew pozorom tylko z 50% kobiet wymotuje w ciąży :) Ale mdłości i wymioty to dobry znak i mniejsze prawdopodobieństwo poronienia i obumarcia ciąży, także jakieś plusy są ;) Ja w poprzedniej rzygałam jak kot całe 3 miesiące.

To ja 22 :-) Ciekawe jak nam wyliczą datę porodu.

Mujer no mi wychodzi tak 27 czerwca... w środę idę do lekarza także chyba już mi wyliczy i mam nadzieję że nie będę musiała się przenieść do lipcowych mam;) ja w poprzedniej ciąży nie wymiotowalam w sumie... może z 4 razy. I słuchajcie maslanke pije jak głupia. .. W ogóle strasznie chce mi się kwaśne a w poprzedniej ciąży cały czas słodkie. .. :)

Mi po 2 dniach mdłości odpuściły. I jakoś bardzo za nimi nie tęsknię ;)

A jak tam Wasze nastroje? Ja znowu zaczynam łkać przy kazdej reklamie z dziećmi, rodziną, pieskiem. Nie wazne czy to reklama rajstop czy papieru toaletowego :)

Mąż to przywykl poprzednio ale syn dziwnie na mnie patrzy

Oj Franca. .. ja mam nastrój okropny wszystko mnie drażni i denerwuje i też chce mi się cały czas wyć. .. czasem to najchętniej bym się gdzieś schował żeby nie musieć na nikogo patrzeć.

Ryczę jak słyszę o chorych dzieciach, wypadkach czy przy tej katastofie lotniczej gdzie pokazywali 10 miesięczną dziewczynkę tuż przed lotem do domu. :( okropnie mnie teraz takie rzeczy ruszają.
Mdłości mi przeszły ale nadal piersi pobolewają. W pierwszej ciąży nie szło ich dotknąć. Teraz jest tak jak tyż przed okresem.

PaulinaT teraz chwile jeat źle ale zaraz wszystko bedzie bardziej kolorowe. Mdłości przejdą, na usg dziecię będzie kręcić fikolki :)
Trzymaj się. Dobra herbata i spacer na pewno pomogą.
A jak masz ochotę pokrzyczeć to też nie ma co w sobie dusić bo czlowieka rezerwie :)

reklama
Do góry