reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

To u mnie przy wzroście 162 jest na razie waga 54, w poprzedniej ciąży byłam glista całkiem, bo ważyłam 43 i przytyło mi się 9 kg. Czyli aktualnie wyglądam jak wielorybek w porównaniu z dawną sobą hihihi :)

reklama
Ja mam 161 i ważę 62,5 :( zawsze ważyłam 54- 55 ale przy tamtej ciąży przytylam ćwiczyć także już przez samo to utylam. A później jakoś nie myślałam o schudnieciu tym bardziej że minęły tylko 3 mies od porodu. Poza tym nie byłam też w za dobrym stanie psychicznym i mimo tego że przeszkadzała mi moja waga miałam to totalnie gdzieś. .. a jak zaczęłam powiedzmy się odchudzać czyli tak z miesiąc temu zaczęłam uważać co jem i zaczęłam się odżywiać zdrowo to w niedługim czasie okazało się że nosze w sobie Kropeczke:)

Dziewczyny a bierzecie jakieś suplementy?? Witaminy??
ja czasem kwas foliowy.

Z waga to bardzo różnie Chyba bywa. Ja w pierwszej ciąży szybko miałam kg na + ale poszło w brzuch. Zaczynałam z 64 łącznie 15kg przybyło co byłam w szoku bo naprawę nie było widać.
Teraz zaczynam z gorsza waga i przez te kilka tygodni wymiotów nawet kilka kg spadło. Mam nadzieję że może dużo nie przybędzie bo Mam zapasy ;)
Używam tych opasek ale ciężko mi określić czy coś dają. okaże się w tym tygodniu bo weekend wyjazdy to też jakby lepiej się czułam.

Niestety nie mam dobrych wiadomości. Dziecko powoli we mnie umiera, a ja nie mogę nic zrobić. Serduszko bije już tylko 70 razy na minutę. Beta bardzo mocno spadła, z 46tys na 36tys. Mój prowadzący kazał mi być jutro na czczo.

Jagódko bardzo mi przykro że tak się stało :( Popieprzone to wszystko i niesprawiedliwe :( Nie powinny się dziać takie rzeczy :((

reklama
Jagódka przykro mi nawet nie wiem co ci napisać :( cuda się zdarzają ale widocznie coś jest nie tak. Szkoda i ciebie i maleństwa :( trzymaj się tam dzielnie

Do góry