reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

To u mnie przy wzroście 162 jest na razie waga 54, w poprzedniej ciąży byłam glista całkiem, bo ważyłam 43 i przytyło mi się 9 kg. Czyli aktualnie wyglądam jak wielorybek w porównaniu z dawną sobą hihihi :)

reklama
Ja mam 161 i ważę 62,5 :( zawsze ważyłam 54- 55 ale przy tamtej ciąży przytylam ćwiczyć także już przez samo to utylam. A później jakoś nie myślałam o schudnieciu tym bardziej że minęły tylko 3 mies od porodu. Poza tym nie byłam też w za dobrym stanie psychicznym i mimo tego że przeszkadzała mi moja waga miałam to totalnie gdzieś. .. a jak zaczęłam powiedzmy się odchudzać czyli tak z miesiąc temu zaczęłam uważać co jem i zaczęłam się odżywiać zdrowo to w niedługim czasie okazało się że nosze w sobie Kropeczke:)

Dziewczyny a bierzecie jakieś suplementy?? Witaminy??
ja czasem kwas foliowy.

Z waga to bardzo różnie Chyba bywa. Ja w pierwszej ciąży szybko miałam kg na + ale poszło w brzuch. Zaczynałam z 64 łącznie 15kg przybyło co byłam w szoku bo naprawę nie było widać.
Teraz zaczynam z gorsza waga i przez te kilka tygodni wymiotów nawet kilka kg spadło. Mam nadzieję że może dużo nie przybędzie bo Mam zapasy ;)
Używam tych opasek ale ciężko mi określić czy coś dają. okaże się w tym tygodniu bo weekend wyjazdy to też jakby lepiej się czułam.

Niestety nie mam dobrych wiadomości. Dziecko powoli we mnie umiera, a ja nie mogę nic zrobić. Serduszko bije już tylko 70 razy na minutę. Beta bardzo mocno spadła, z 46tys na 36tys. Mój prowadzący kazał mi być jutro na czczo.

Jagódko bardzo mi przykro że tak się stało :( Popieprzone to wszystko i niesprawiedliwe :( Nie powinny się dziać takie rzeczy :((

reklama
Jagódka przykro mi nawet nie wiem co ci napisać :( cuda się zdarzają ale widocznie coś jest nie tak. Szkoda i ciebie i maleństwa :( trzymaj się tam dzielnie

Do góry