reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dziewczyny które jeszcze nie były u lekarza, ja ostatnią @ miałam 17.09 więc wcześniej niż wy, a termin przesunął mi się z 23.06 na 30.06, ciekawe czy się zmieszczę ;D
Ciąża młodsza o tydzień ;)

reklama
Kobitki, ja jak dotąd nie zwymiotowałam ani razu. Miewam jedynie mdłości od czasu do czasu, ale zawsze dość szybko do mnie przychodziły na widok czegoś niesmacznego czy obrzydliwego ;-) piersi mnie już nie bolą, jedynie jak je mocniej wyściskam... brzucha też nie czuję, nic mnie nie pobolewa, nie kuje, aż dziwne. Do wizyty u gina mam jeszcze tydzień, ale jakoś czuję się w końcu spokojniejsza. Może to przez to jak nasze rodziny zareagowały na wieść, że pierwszą rocznicę ślubu spędzimy już we troje ;-)

Kaana dziewczyny są już nasze i nie oddamy ;)
Ja w poprzedniej ciąży z usg mialam termin na 18 listopada, z om na 25 listopada a młodego i tak w końcu postanowili przymusic do wyjścia 1 grudnia :)

Teraz mam z obu termin 7 czerwca. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

No i czytam wszędzie, że po usg ciąża okazała się młodsza, a ja w czasie ostatniego badania, które było przeprowadzone w 5t5d ciąży dowiedziałam się, że na podstawie wielkości pęcherzyka wiek ciąży został określony na 6t2d ;-)

Mnie od dzisiaj solidnie muli, piersi bolą i są ogromnie nabrzmiale. Jeśli chodzi o suplementy to tak jak w 1 ciazy zażywam pregne plus.

reklama
Do góry