królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam tak samo nikomu się do tego nie przyznalam... Tyle że ja kupiłam body pieluszki tetrowe i pampersyOczywiścieja ostatnio nawet na Vinted znalazłam takie słodkie body ciemnozielone w kotki i sobie kupiłam
jak się kiedyś przyda to super, jak nie to kiedyś komuś oddam
wgle stwierdziłam ze będę sobie zbierać takie rzeczy, jak mi coś wpadnie bardzo w oko to będę kupować i się tego nie wstydzę
![]()
Ja tez nic nie kupiłam jeszczeJa jeszcze nigdy nic nie kupiłam z myślą o moim dzieckuale mam zawsze w szafie jakieś pieluchy, sukieneczki, skarpeteczki bo jednak jestem ciocią na pełen etat razy 7, to często mam wizytację lub ja wizytuję (np. dziś), to zawsze coś się przyda
![]()
To ja jestem wyjątkiem. Nigdy nie kupiłam nic dla siebie z kategorii odzież i akcesoria niemowlęceprawie każda...![]()
Ja też nic nie kupiłam, ale na początku starań oglądałamTo ja jestem wyjątkiem. Nigdy nie kupiłam nic dla siebie z kategorii odzież i akcesoria niemowlęce![]()
A w ogóle to dzień dobry w środęjakoś tak nieprzyjemnie zimno dziś na dworku, jak na czerwiec
oby się później rozgrzało
Piję te ziółka jakoś 5 dni i kurde pierwszy raz czuję jajniki przed owu oraz mam piękny wodnisty śluz, który raczej rzadko się u mnie pojawia. Ciekawe czy to możliwe, że to te ziółka tak ładnie mi zadziałałydo peaku jeszcze chwilę pokazują testy także teraz najgorętszy czas
![]()