Bolilol
Fanka BB :)
ja też nic nie mamTo ja jestem wyjątkiem. Nigdy nie kupiłam nic dla siebie z kategorii odzież i akcesoria niemowlęce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też nic nie mamTo ja jestem wyjątkiem. Nigdy nie kupiłam nic dla siebie z kategorii odzież i akcesoria niemowlęce
możliwe, to zależy co brałaś i kiedy odstawiłaś. Albo po prostu jesteś przemęczona i pora na urlopMam jakiś dziwny czas. Ciągle jestem strasznie zmęczona i popołudniami zamiast coś porobić to zasypiam na drzemki. Nie wiem czy to wina odstawienia wszystkich supli ?
Ja niby biorę tylko puerię uno, ale też zauważyłam, że kiedy ją odstawiłam, to chociaż nic innego się w moim życiu nie zmieniło, wieczorem już nie miałam energii... gdzie w tych wiosennych miesiącach mogłam wstawać wcześnie, nie robić drzemki w dzień i jeszcze mieć problemy z zasypianiem w nocy.. może placebo, a może coś w tym jestMam jakiś dziwny czas. Ciągle jestem strasznie zmęczona i popołudniami zamiast coś porobić to zasypiam na drzemki. Nie wiem czy to wina odstawienia wszystkich supli ?
A jak u Ciebie z tarczycą i insuliną?Mam jakiś dziwny czas. Ciągle jestem strasznie zmęczona i popołudniami zamiast coś porobić to zasypiam na drzemki. Nie wiem czy to wina odstawienia wszystkich supli ?
Pregne na zmianę z Pueria, witaminy z Atoma dla ćwiczących, magnez, ahwaganda. W sumie tyle bo resztę wcześniej zaczęłam ograniczać z tej tony supli.możliwe, to zależy co brałaś i kiedy odstawiłaś. Albo po prostu jesteś przemęczona i pora na urlop
Kiedy msm takie dni po owu, to afirmuje CIONSZ - niestety, tak pamiętam ten czas sprzed poronienia. Byłam zmęczona i potrzebowałam przynajmniej 15 min drzemkiMam jakiś dziwny czas. Ciągle jestem strasznie zmęczona i popołudniami zamiast coś porobić to zasypiam na drzemki. Nie wiem czy to wina odstawienia wszystkich supli ?
Wszystko gitesA jak u Ciebie z tarczycą i insuliną?
Pregne na zmianę z Pueria, witaminy z Atoma dla ćwiczących, magnez, ahwaganda. W sumie tyle bo resztę wcześniej zaczęłam ograniczać z tej tony supli.
Urlop to raczej nierealne. Jakos wytrzymam ten i przyszły tydzień. Potem będę mieć l4 więc może coś odpocznę.
Wczoraj na usg owu była przewidziana na wczoraj albo dziś więc na pewno jeszcze nie ciążKiedy msm takie dni po owu, to afirmuje CIONSZ - niestety, tak pamiętam ten czas sprzed poronienia. Byłam zmęczona i potrzebowałam przynajmniej 15 min drzemki