reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

A propos podwójnych owulacji. Czytalam wczoraj artykuł o tzw. Superfetacji. W dużym skrócie ciąża podwójna, która nie jest bliźniacza. Dochodzi do zapłodnienia w 2 następujących po sobie cyklach - czyli kobieta zaszła w ciążę i juz będąc w niej ma kolejna owulacje i znowu zldochodzi do zapłodnienia. U ludzi to jest bardzo rzadkie, ale się zdarza.
To dopiero coś niezwykłego...
Bardzo niezwykle owszem, jestem tego przykładem niestety...

reklama
Usuwam zapytanie,nie sądziłam,że nie można zapytać o wasze doświadczenia ;) myślałam,że raczej cieszymy się jak coś się tu nam udaje,ale rozumiem,że nie każdy musi tak mieć,chyba nie jest to w takim razie miejsce dla mnie.Z całego serca trzymam kciuki za wszystkie Kobietki,jesteście wielkie ✊🏼

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,w tym miejscu mnie z Wami nie było,nie zapisywałam się na ławkę,ani testowanie,ale mam do Was pytanie,bo osiwieje.
Wczoraj na testach zobaczyłam cień cienia cieni tak ledwo widoczny,że myślałam,że sobie to uroiłam, poleciałam na betę 6.4...
Jutro powtórzę będę i zobaczymy,ale powtórzyłam dzis rano testy i kreski nadal są jasne,ale już widoczne w normalny sposób,myślicie,że wyłapałam tak wcześnie przez swoją niecierpliwość czy to będzie biochem?
Teoretycznie beta robiona dzień -dwa dni przed terminem okresu,ale owualcja mi się w tym miesiącu przesunęła i z niej wynikałoby,że około trzy-cztery dni przed,czy któraś z Was tak miała ? Wiem,że z czegoś musi startować i jeśli się uda to nigdy więcej nie będę w kolejnych ciążach tak w gorącej wodzie kąpana,bo gdybym zobaczyła nwm 20 to byłabym spokojniejsza,a te 6 nie dało mi spać,pociesza mnie,że kreski ściemniały trochę to może rośnie,wariuje dziewczyny

Po pierwsze maj się już skończył.
Po drugie masz w pierwszym poście informację, żeby nie wyskakiwać z pozytywnym testem bo jest to zwyczajnie przykre.
Po trzecie - beta musi od czegoś startować, moja np. od 1.4, powtórzy po 48h, przyrost musi być minimum 66% (u mnie był prawie 3 tysiące procent to jest okej przy tak niskiej becie).

Do góry