reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Każda z nas tutaj na grupie pewnie by chuchała,jednak jak się czegoś bardzo pragnie a nie można tego mieć i w końcu po długim czasie się udaje (cokolwiek by to było) to dba się podwójnie 🙈 przynajmniej ja tak mam 😅
powiem Ci, ze po tym czasie to moja mama nawet powiedziała, że chyba nic by mi nie pozwoliła robić, jakbym w ciąży była :D
No ale cóż, 9.07 mój brat ogłasza w rodzinie ciążę, więc mam nadzieję, ze cała uwaga się skupi na nim :)

reklama
Miejmy nadzieje,że zaraz po nim cała uwaga skupi się na Tobie! Trzymam mocno kciuki,na pewno nie będzie to łatwe,podświadomie serce pęka. Moi znajomi i znajomi znajomych ciagle ogłaszają ciąże,jeden po drugim,jedni znajomi to nawet ostatnio rzucili tekstem „my nie mieliśmy ze zrobieniem problemu”…🫠 samej mi za nich było wstyd
Ja z kolei liczę na ten cykl baaaardzo mocno mimo ze był dla mnie pełen stresu,gdyby się udało to dziecko urodziloby się mniej więcej w urodziny mojego starego,oczywiście jak mu powiedziałam to nie bierze innej opcji pod uwagę 😅

Może weźmiecie mnie za wariatkę,ale kupiłam ostatnio pierwsze bardzo neutralne ubranko które będzie pasowało dla chłopca i dziewczynki,będzie czekało dopóki nie ujrzę ⏸️
Nie mogłam się powstrzymać,powiedzcie ze któraś z was tez tak zrobiła
Oczywiście 😆 ja ostatnio nawet na Vinted znalazłam takie słodkie body ciemnozielone w kotki i sobie kupiłam 😅 jak się kiedyś przyda to super, jak nie to kiedyś komuś oddam ;) wgle stwierdziłam ze będę sobie zbierać takie rzeczy, jak mi coś wpadnie bardzo w oko to będę kupować i się tego nie wstydzę 😂

Każda z nas tutaj na grupie pewnie by chuchała,jednak jak się czegoś bardzo pragnie a nie można tego mieć i w końcu po długim czasie się udaje (cokolwiek by to było) to dba się podwójnie 🙈 przynajmniej ja tak mam 😅
Najpewniej masz racje, ale ja w 3 ciążach uczestniczyłam normalnie w zyciu, byłam na weselach, festynach, tańczyłam na całego i nawet raz na dyskotece zdarzyło mi się być na kilka godz. Dobrze się czułam, nie widziałam przeciwskazań do normalnego życia. Co prawda w 1 ciąży na początku był dupek i były krwawienia, więc się oszczędzałam, potem było długo super samopoczucie i odstawiony dupek i pod koniec znowu problemy z puchnięciem. Więc w tej ciąży na początku i na końcu chuchałam. Ale jak minęły początkowe problemy, to żyłam. Wy też będzie- zobaczycie już niedługo.🤞🤞

Ostatnia edycja:
no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy
Ja jak zobaczyłam 2 kreski w tym roku to zrezygnowałam z Włoch 🤦
Chodzi za mną już z tydzień.. kupię sobie dziś i zjem!

Kto team z bułka tarta?
I kalafior 🤤🤤
Bułka tarta, ale kalafiora gotowanego i pieczonego nie lubię. Kupuję go by wcinać ma surowo 😋

Albo mam takie chujowe temperatury albo nie umiem odczytywac… owulka byla? Wg temperatury? I wg was? :) uroslo i spadlo powoli…. 🧐
Ja myślę, że mogła być. To, że trochę spadlo nic nie znaczy - dopóki jest nadal wyżej niż temperatury przed skokiem. Nie wszystkim ciągle rośnie na początku. Na ten moment bym zakładała, że jest szansa, że owu była - no a dalsze pomiary pokażą co i jak.

reklama
Do góry