reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Każda z nas tutaj na grupie pewnie by chuchała,jednak jak się czegoś bardzo pragnie a nie można tego mieć i w końcu po długim czasie się udaje (cokolwiek by to było) to dba się podwójnie 🙈 przynajmniej ja tak mam 😅
powiem Ci, ze po tym czasie to moja mama nawet powiedziała, że chyba nic by mi nie pozwoliła robić, jakbym w ciąży była :D
No ale cóż, 9.07 mój brat ogłasza w rodzinie ciążę, więc mam nadzieję, ze cała uwaga się skupi na nim :)

reklama
Miejmy nadzieje,że zaraz po nim cała uwaga skupi się na Tobie! Trzymam mocno kciuki,na pewno nie będzie to łatwe,podświadomie serce pęka. Moi znajomi i znajomi znajomych ciagle ogłaszają ciąże,jeden po drugim,jedni znajomi to nawet ostatnio rzucili tekstem „my nie mieliśmy ze zrobieniem problemu”…🫠 samej mi za nich było wstyd
Ja z kolei liczę na ten cykl baaaardzo mocno mimo ze był dla mnie pełen stresu,gdyby się udało to dziecko urodziloby się mniej więcej w urodziny mojego starego,oczywiście jak mu powiedziałam to nie bierze innej opcji pod uwagę 😅

Może weźmiecie mnie za wariatkę,ale kupiłam ostatnio pierwsze bardzo neutralne ubranko które będzie pasowało dla chłopca i dziewczynki,będzie czekało dopóki nie ujrzę ⏸️
Nie mogłam się powstrzymać,powiedzcie ze któraś z was tez tak zrobiła
Oczywiście 😆 ja ostatnio nawet na Vinted znalazłam takie słodkie body ciemnozielone w kotki i sobie kupiłam 😅 jak się kiedyś przyda to super, jak nie to kiedyś komuś oddam ;) wgle stwierdziłam ze będę sobie zbierać takie rzeczy, jak mi coś wpadnie bardzo w oko to będę kupować i się tego nie wstydzę 😂

Każda z nas tutaj na grupie pewnie by chuchała,jednak jak się czegoś bardzo pragnie a nie można tego mieć i w końcu po długim czasie się udaje (cokolwiek by to było) to dba się podwójnie 🙈 przynajmniej ja tak mam 😅
Najpewniej masz racje, ale ja w 3 ciążach uczestniczyłam normalnie w zyciu, byłam na weselach, festynach, tańczyłam na całego i nawet raz na dyskotece zdarzyło mi się być na kilka godz. Dobrze się czułam, nie widziałam przeciwskazań do normalnego życia. Co prawda w 1 ciąży na początku był dupek i były krwawienia, więc się oszczędzałam, potem było długo super samopoczucie i odstawiony dupek i pod koniec znowu problemy z puchnięciem. Więc w tej ciąży na początku i na końcu chuchałam. Ale jak minęły początkowe problemy, to żyłam. Wy też będzie- zobaczycie już niedługo.🤞🤞

Ostatnia edycja:
no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy
Ja jak zobaczyłam 2 kreski w tym roku to zrezygnowałam z Włoch 🤦
Chodzi za mną już z tydzień.. kupię sobie dziś i zjem!

Kto team z bułka tarta?
I kalafior 🤤🤤
Bułka tarta, ale kalafiora gotowanego i pieczonego nie lubię. Kupuję go by wcinać ma surowo 😋

Albo mam takie chujowe temperatury albo nie umiem odczytywac… owulka byla? Wg temperatury? I wg was? :) uroslo i spadlo powoli…. 🧐
Ja myślę, że mogła być. To, że trochę spadlo nic nie znaczy - dopóki jest nadal wyżej niż temperatury przed skokiem. Nie wszystkim ciągle rośnie na początku. Na ten moment bym zakładała, że jest szansa, że owu była - no a dalsze pomiary pokażą co i jak.

reklama
Do góry