reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja za to mam znowu cykl, gdzie temperatura leniwie wspina się jak po drabinie🙆‍♀️
@Kotciara synchronizacja myśli 😁😆

Załączniki

• Screenshot_20230628_065119_Flo.jpg
    Screenshot_20230628_065119_Flo.jpg
    138,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Oczywiście 😆 ja ostatnio nawet na Vinted znalazłam takie słodkie body ciemnozielone w kotki i sobie kupiłam 😅 jak się kiedyś przyda to super, jak nie to kiedyś komuś oddam ;) wgle stwierdziłam ze będę sobie zbierać takie rzeczy, jak mi coś wpadnie bardzo w oko to będę kupować i się tego nie wstydzę 😂
mam tak samo nikomu się do tego nie przyznalam... Tyle że ja kupiłam body pieluszki tetrowe i pampersy 😁 nie wiem czy tylko ja tak mam, ale po każdej owulacji i każdym miesięcznym staraniu przeglądam rzeczy dla dzidziusia... To wszystko jest takie piękne . Później przychodzi okres i nie mogę na te rzeczy patrzec... 😎

Ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam z myślą o moim dziecku 🥲 ale mam zawsze w szafie jakieś pieluchy, sukieneczki, skarpeteczki bo jednak jestem ciocią na pełen etat razy 7, to często mam wizytację lub ja wizytuję (np. dziś), to zawsze coś się przyda 😃

A w ogóle to dzień dobry w środę🌈 jakoś tak nieprzyjemnie zimno dziś na dworku, jak na czerwiec 😌 oby się później rozgrzało 🌞
Piję te ziółka jakoś 5 dni i kurde pierwszy raz czuję jajniki przed owu oraz mam piękny wodnisty śluz, który raczej rzadko się u mnie pojawia. Ciekawe czy to możliwe, że to te ziółka tak ładnie mi zadziałały 🥹 do peaku jeszcze chwilę pokazują testy także teraz najgorętszy czas🤣😈

Ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam z myślą o moim dziecku 🥲 ale mam zawsze w szafie jakieś pieluchy, sukieneczki, skarpeteczki bo jednak jestem ciocią na pełen etat razy 7, to często mam wizytację lub ja wizytuję (np. dziś), to zawsze coś się przyda 😃
Ja tez nic nie kupiłam jeszcze😄 wystarczy mi kupowanie ciuszków koleżankom, ktora urodzila, a teraz kolejna zaraz rodzi. Zaspokaja to moją potrzebę kupienia, poza tym coraz częściej dochodzę do wniosku, że mi się chyba nie uda.

A w ogóle to dzień dobry w środę🌈 jakoś tak nieprzyjemnie zimno dziś na dworku, jak na czerwiec 😌 oby się później rozgrzało 🌞
Piję te ziółka jakoś 5 dni i kurde pierwszy raz czuję jajniki przed owu oraz mam piękny wodnisty śluz, który raczej rzadko się u mnie pojawia. Ciekawe czy to możliwe, że to te ziółka tak ładnie mi zadziałały 🥹 do peaku jeszcze chwilę pokazują testy także teraz najgorętszy czas🤣😈

Myślę, że to możliwe. Ja u siebie też szybko czułam ich działanie. ☺️

reklama
Mam jakiś dziwny czas. Ciągle jestem strasznie zmęczona i popołudniami zamiast coś porobić to zasypiam na drzemki. Nie wiem czy to wina odstawienia wszystkich supli ?

Do góry