królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam tak samo nikomu się do tego nie przyznalam... Tyle że ja kupiłam body pieluszki tetrowe i pampersy nie wiem czy tylko ja tak mam, ale po każdej owulacji i każdym miesięcznym staraniu przeglądam rzeczy dla dzidziusia... To wszystko jest takie piękne . Później przychodzi okres i nie mogę na te rzeczy patrzec...Oczywiście ja ostatnio nawet na Vinted znalazłam takie słodkie body ciemnozielone w kotki i sobie kupiłam jak się kiedyś przyda to super, jak nie to kiedyś komuś oddam wgle stwierdziłam ze będę sobie zbierać takie rzeczy, jak mi coś wpadnie bardzo w oko to będę kupować i się tego nie wstydzę
Ja tez nic nie kupiłam jeszcze wystarczy mi kupowanie ciuszków koleżankom, ktora urodzila, a teraz kolejna zaraz rodzi. Zaspokaja to moją potrzebę kupienia, poza tym coraz częściej dochodzę do wniosku, że mi się chyba nie uda.Ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam z myślą o moim dziecku ale mam zawsze w szafie jakieś pieluchy, sukieneczki, skarpeteczki bo jednak jestem ciocią na pełen etat razy 7, to często mam wizytację lub ja wizytuję (np. dziś), to zawsze coś się przyda
To ja jestem wyjątkiem. Nigdy nie kupiłam nic dla siebie z kategorii odzież i akcesoria niemowlęceprawie każda...
Ja też nic nie kupiłam, ale na początku starań oglądałamTo ja jestem wyjątkiem. Nigdy nie kupiłam nic dla siebie z kategorii odzież i akcesoria niemowlęce
A w ogóle to dzień dobry w środę jakoś tak nieprzyjemnie zimno dziś na dworku, jak na czerwiec oby się później rozgrzało
Piję te ziółka jakoś 5 dni i kurde pierwszy raz czuję jajniki przed owu oraz mam piękny wodnisty śluz, który raczej rzadko się u mnie pojawia. Ciekawe czy to możliwe, że to te ziółka tak ładnie mi zadziałały do peaku jeszcze chwilę pokazują testy także teraz najgorętszy czas