reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U nas trzonowanie o 23 graniczy z cudem 😂 oboje marzymy tylko o spaniu,w skrajnych weekendowych przypadkach się udaje,ale mija 3 min i odcina nas do rana 😆 preferujemy godziny popołudniowe lub poranne,dlatego zazdroszczę 😜
To u mnie za dnia już prawie wgl się nie zdarza, późny wieczór lub wczesny ranek. A preferuje bardziej tą pierwszą opcję, tylko Starszy wraca nie raz tak późno, że żadne miziańsko mnie nie obudzi 🙈

reklama
To u mnie za dnia już prawie wgl się nie zdarza, późny wieczór lub wczesny ranek. A preferuje bardziej tą pierwszą opcję, tylko Starszy wraca nie raz tak późno, że żadne miziańsko mnie nie obudzi 🙈
My ostatnimi czasy przerwy w pracy wykorzystujemy,a odkąd pojawiły się plany na malucha to coraz częściej się to zdarza,zobaczymy jak długo damy radę tak pociągnąć 🤡

Mój brat jest na koncercie Beyonce i wysyła mi spam 😅'
I oczywiście moja głowa staraczki myśli "jak jego żona mogła pójść na koncert, nie boi się o ciaże?"
Ja nie wiem, jeśli zajde to chyba w ogóle z domu nie wyjdę...
Pomyślałam to samo zanim doczytałam do końca 🫣 ostatnio na jakims wiejskim festynie widziałam młoda dziewczynę w zaawansowanej ciąży bawiąca się na scenie razem z ludźmi po kilku głębszych,to dopiero wzbudziło we mnie ogromny stres,a jakby upadła ? 😵‍💫

Pomyślałam to samo zanim doczytałam do końca 🫣 ostatnio na jakims wiejskim festynie widziałam młoda dziewczynę w zaawansowanej ciąży bawiąca się na scenie razem z ludźmi po kilku głębszych,to dopiero wzbudziło we mnie ogromny stres,a jakby upadła ? 😵‍💫
no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy

reklama
no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy
Każda z nas tutaj na grupie pewnie by chuchała,jednak jak się czegoś bardzo pragnie a nie można tego mieć i w końcu po długim czasie się udaje (cokolwiek by to było) to dba się podwójnie 🙈 przynajmniej ja tak mam 😅

Do góry