reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U nas trzonowanie o 23 graniczy z cudem 😂 oboje marzymy tylko o spaniu,w skrajnych weekendowych przypadkach się udaje,ale mija 3 min i odcina nas do rana 😆 preferujemy godziny popołudniowe lub poranne,dlatego zazdroszczę 😜
To u mnie za dnia już prawie wgl się nie zdarza, późny wieczór lub wczesny ranek. A preferuje bardziej tą pierwszą opcję, tylko Starszy wraca nie raz tak późno, że żadne miziańsko mnie nie obudzi 🙈

reklama
To u mnie za dnia już prawie wgl się nie zdarza, późny wieczór lub wczesny ranek. A preferuje bardziej tą pierwszą opcję, tylko Starszy wraca nie raz tak późno, że żadne miziańsko mnie nie obudzi 🙈
My ostatnimi czasy przerwy w pracy wykorzystujemy,a odkąd pojawiły się plany na malucha to coraz częściej się to zdarza,zobaczymy jak długo damy radę tak pociągnąć 🤡

Mój brat jest na koncercie Beyonce i wysyła mi spam 😅'
I oczywiście moja głowa staraczki myśli "jak jego żona mogła pójść na koncert, nie boi się o ciaże?"
Ja nie wiem, jeśli zajde to chyba w ogóle z domu nie wyjdę...
Pomyślałam to samo zanim doczytałam do końca 🫣 ostatnio na jakims wiejskim festynie widziałam młoda dziewczynę w zaawansowanej ciąży bawiąca się na scenie razem z ludźmi po kilku głębszych,to dopiero wzbudziło we mnie ogromny stres,a jakby upadła ? 😵‍💫

Pomyślałam to samo zanim doczytałam do końca 🫣 ostatnio na jakims wiejskim festynie widziałam młoda dziewczynę w zaawansowanej ciąży bawiąca się na scenie razem z ludźmi po kilku głębszych,to dopiero wzbudziło we mnie ogromny stres,a jakby upadła ? 😵‍💫
no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy

reklama
no ja pewnie bym chuchała na ciążę, ale jak ktoś się dorbze czuje i w ogóle to pewnie nie myśli w takich kategoriach...
Podejrzewam, że mój brat i jego żona nie stoją w tłumie tylko gdzieś dalej no i mój brat mega dba o żonę. I ona w sumie póki co się dobrze czuje, ma mdłości troche, ale to całe objawy
Każda z nas tutaj na grupie pewnie by chuchała,jednak jak się czegoś bardzo pragnie a nie można tego mieć i w końcu po długim czasie się udaje (cokolwiek by to było) to dba się podwójnie 🙈 przynajmniej ja tak mam 😅

Do góry