reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Pregne na zmianę z Pueria, witaminy z Atoma dla ćwiczących, magnez, ahwaganda. W sumie tyle bo resztę wcześniej zaczęłam ograniczać z tej tony supli.
Urlop to raczej nierealne. Jakos wytrzymam ten i przyszły tydzień. Potem będę mieć l4 więc może coś odpocznę.
a no to może ashwaganda albo te dla ćwiczących, bo one w sumie mogą mieć coś na dodanie energii też

reklama
@Brownie1992 a może to stres/emocje? Ja tak miałam swego czasu, że mnie odcinało popołudniami, kiedy za dużo się działo.

Ewentualnie może prolaktyna? W sumie to powiązane ze sobą. Zauważyłam, ze odkąd zbiłam u siebie prolaktynę, to ja decyduję, o której kładę się spać a nie po prostu zasypiam.

No czekam na tą @ to temperatura zamiast w dół to do góry... Liczyłam że mnie uprzedzi, a tak pewnie znowu będzie tak, że zatestuje a po 5 min dostanę. Wszystko po to żeby zobaczyć tą jedną kreskę... 😂 Kurde no tak mi zależy żeby już przyszła bo może byśmy się wyrobili z płodnymi przed urlopem i tam już pełen relaksik bez testów i sprawdzania kurna śluzu 😂

@Brownie1992 a może to stres/emocje? Ja tak miałam swego czasu, że mnie odcinało popołudniami, kiedy za dużo się działo.

Ewentualnie może prolaktyna? W sumie to powiązane ze sobą. Zauważyłam, ze odkąd zbiłam u siebie prolaktynę, to ja decyduję, o której kładę się spać a nie po prostu zasypiam.
Hmm na prolaktynę biorę cały czas Norprolac bo hiperprolaktynemia to jedyne co mam zdiagnozowane 😆
Byłam ostatnio na 2 rozmowach kwalifikacyjnych więc jest to jakaś dawka stresu.
Może faktycznie tak jak dziewczyny piszą ta ashawaganda tak na mnie działała.

Tak btw wiecie, że ja nie mogę brać tych witaminek vitotal dla kobiet? Ja nie mogę po nich spać, nawet jak je biorę zaraz po przebudzeniu. Nie wiem co tam jest, ale działa na mnie mocno.

Apropo tych akcesoriów dziecięcych to wlaśnie ja kupiłam jedno body, zeby 'przyciągnąć' ciazę (jak wiemy nic nie przyciągnęłam), a z kolei zadnych akcesoriów nie oglądam, kompletnie się na nich nie znam i w ogóle mnie nie interesują jakoś.

Apropo tych akcesoriów dziecięcych to wlaśnie ja kupiłam jedno body, zeby 'przyciągnąć' ciazę (jak wiemy nic nie przyciągnęłam), a z kolei zadnych akcesoriów nie oglądam, kompletnie się na nich nie znam i w ogóle mnie nie interesują jakoś.
dla mnie Siostra trzyma kompletną wyprawkę i dla chłopca, i dla dziewczynki, to większość mam ogarniętą tak czy siak 😅 ale że uwielbiam zakupy i nie mogę się pohamować, to na bank jak przyjdzie co do czego, będę przepuszczać miliony monet 🤑🤑🤑 na bobaska

Odnośnie przyciągania, to mam wrażenie, że przyciągam ale innym 😂 nie sobie

I w ogóle mój brat powiedział, ze starsznie słaba akustyka była na tym koncercie co był i jest mega rozczarowany. Troche to zart, bo te bilety były bardzo drogie

reklama
I w ogóle mój brat powiedział, ze starsznie słaba akustyka była na tym koncercie co był i jest mega rozczarowany. Troche to zart, bo te bilety były bardzo drogie
No nie, to już kolejny przypadek słabej akustyki na narodowym. Czaję się na bilety na koncert w przyszłym roku, ale jak tak to ma wyglądać, to nie wiem czy jest sens kupywać trybuny 🤡

Do góry