U
użytkownik 213578
Gość
Ginekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMam betę - 16,01 mIU/ml
Ja bym nie brała tego zbytnio do siebie,miała na uwadze,ale poczekałabym ze spokojem do kolejnej betyGinekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie?
No ja już nie wiem, ale w sumie niektórzy mają zagnieżdżenia dopiero 11 dpoJa bym nie brała tego zbytnio do siebie,miała na uwadze,ale poczekałabym ze spokojem do kolejnej bety
Wszystko będzie dobrze
Wydaje mi się ze wyłapałaś po prostu początki początkówNo ja już nie wiem, ale w sumie niektórzy mają zagnieżdżenia dopiero 11 dpo
nie no, normalna beta, niech uspokoi się. Wszystko zależy od tego kiedy było zagnieżdżenie.Ginekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie?
Od lekarza taki tekst? Współczuje przyrosty są najważniejsze. Nie wiesz kiedy dokładnie było zagnieżdżenie, a Beta musi wystartowaćGinekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie?
Ja z przyjemnością wywróżę wam wszystkim, tylko czarnego kota mi nie spalcieWywróżyłabyś mi też ciąża
Mam to samo! Nie lubię tracić energii na dyskusję z ludźmi, którzy mają swoje najważniejsze zdanie bo tak!Ja w ogóle nie lubię dyskutować, seiro nie potrzebuję nikogo do niczego przekonywać i nie chce być do niczego przekonywana.