reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ginekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie? 🥺
Od lekarza taki tekst? Współczuje :( przyrosty są najważniejsze. Nie wiesz kiedy dokładnie było zagnieżdżenie, a Beta musi wystartować

No i mój mąż często powtarza, ze lepiej na zapas się cieszyć niż martwić, ale wiadomo, ze szaraczkowa głowa pędzi w innym kierunku

reklama
Ja w ogóle nie lubię dyskutować, seiro nie potrzebuję nikogo do niczego przekonywać i nie chce być do niczego przekonywana.
Mam to samo! Nie lubię tracić energii na dyskusję z ludźmi, którzy mają swoje najważniejsze zdanie bo tak!
Co ja będę się spinać, żeby wyjaśnić mój punkt widzenia. Wychodzę z założenia, że mogę mieć swoje zdanie, ale nie muszę go wyrażać 😁
Choć mój mąż mi powiedział, że ktoś tam nazwał mnie fałszywą, bo w dyskusjach nie mówię swojego punktu widzenia. Hmm to mnie lekko zastanowiło, ale w sumie... Nie przejęłam się za bardzo🤷😅

Do góry