Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Mój wynik dzisiaj to 124,90 także od soboty (50,62) przyrost jest chyba prawidłowy. 5.07 idę na pierwszą wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, moja też ma podobnie, najpierw chyba mówi, a później myśli, albo wcale, bo ma racje zawszeOna generalnie nie jest zła, mogę liczyć na nią w takich błahych sytuacjach jak np wspomniane odebranie paczki. Ale to jest kobieta ze wsi, gdzie też się przejmuje opinią innych. No i jest nauczona, że mówi to, co myśli- nawet jeżeli miałoby to kogoś urazić- nie pomyśli zanim coś powie
Może zadzwoń do tego swojego gina, aby Ci przepisał ?Mam niski progesteron bo 7.62 co teraz?
Dzwoń do gin!Mam niski progesteron bo 7.62 co teraz?
Może zadzwoń do tego swojego gina, aby Ci przepisał ?
Ogólnie mam już przepisany duphaston 2 razy dziennieDzwoń do gin!
Pewnie tak. Ja od porodu pękam, czasem nawet nic nie widać, a szczypie. Nie mam problemów z suchością pochwy, ale od kas używam globulek z kwasem hialuronowym to widzę dużą poprawę.Mam pytanie z serii #seks. Czy Was tez czasem szczypie pochwa po seksie w dni suche/niepłodne? Bo zawsze obawiam się, ze to infekcja, ale w sumie lekarze nic nie widza i szczypie tylko w suche dni, wiec pewnie podrażnienie?