reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ona generalnie nie jest zła, mogę liczyć na nią w takich błahych sytuacjach jak np wspomniane odebranie paczki. Ale to jest kobieta ze wsi, gdzie też się przejmuje opinią innych. No i jest nauczona, że mówi to, co myśli- nawet jeżeli miałoby to kogoś urazić- nie pomyśli zanim coś powie 😒
Rozumiem, moja też ma podobnie, najpierw chyba mówi, a później myśli, albo wcale, bo ma racje zawsze 😆

To moja teściowa jest całkiem ok, ma tam jakieś swoje przekonania i nie we wszystkim się zgadzam, ale nieba by mi uchyliła. Mówi w sumie, że jestem dla niej jak córka. Ogólnie to bardziej czuje się jej dzieckiem niż swojej, bo dla mojej często musiałam być "matką". Dopiero teraz widzę jak mam naprawdę wygląda relacja rodzic - dziecko.

Mam pytanie z serii #seks. Czy Was tez czasem szczypie pochwa po seksie w dni suche/niepłodne? Bo zawsze obawiam się, ze to infekcja, ale w sumie lekarze nic nie widza i szczypie tylko w suche dni, wiec pewnie podrażnienie?

reklama
Mam pytanie z serii #seks. Czy Was tez czasem szczypie pochwa po seksie w dni suche/niepłodne? Bo zawsze obawiam się, ze to infekcja, ale w sumie lekarze nic nie widza i szczypie tylko w suche dni, wiec pewnie podrażnienie?
Pewnie tak. Ja od porodu pękam, czasem nawet nic nie widać, a szczypie. Nie mam problemów z suchością pochwy, ale od kas używam globulek z kwasem hialuronowym to widzę dużą poprawę.

Do góry