reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ubrania do kościoła ubraniami, ale ile ona (teściowa) kupuje bibelocików i pierdułek do domu nieprzydatnych i zbierających kurz, to głowa mała 😁
O ludzie znam to. Albo jak wszystko ustawia po swojemu. Albo mówi mi że tego mam nie gotować bo jej syn a mój mąż tego nie zje, bo nie lubi, widok jej miny po wejściu męża do domu i dziękowaniu, że zrobiłam jego ulubiony obiad- bezcenny xD

reklama
Z tymi firankami, to mam i lubie, moja mama zawsze o to dbala w domu. Jednak ja lubi minimalizm, elegancje… mama troche mniej, a tesciowa🙈 falbanki, cekiny, swiecace tasmy
🙈🙈🙈 kilka razy kupila nam firanki domu bo twierdzi ze kupuje praktyczne prezenty i poki ogranicza sie do garnka typu wok, to jest okej, ale jak wjezdza firana czy narzuta do sypialni po remoncie w totalnie odmiennym stylu…..😂😂🙈🙈🙈 ogolnie jest super tesciowa, ale te prezenty 🙈🙈🙈🙈

O ludzie znam to. Albo jak wszystko ustawia po swojemu. Albo mówi mi że tego mam nie gotować bo jej syn a mój mąż tego nie zje, bo nie lubi, widok jej miny po wejściu męża do domu i dziękowaniu, że zrobiłam jego ulubiony obiad- bezcenny xD
kiedyś robiłam mojemu mężowi kawę przy mojej mamie a ona "no nie lej mu tyle mleka". Wait, what? xD

Z tymi firankami, to mam i lubie, moja mama zawsze o to dbala w domu. Jednak ja lubi minimalizm, elegancje… mama troche mniej, a tesciowa🙈 falbanki, cekiny, swiecace tasmy
🙈🙈🙈 kilka razy kupila nam firanki domu bo twierdzi ze kupuje praktyczne prezenty i poki ogranicza sie do garnka typu wok, to jest okej, ale jak wjezdza firana czy narzuta do sypialni po remoncie w totalnie odmiennym stylu…..😂😂🙈🙈🙈 ogolnie jest super tesciowa, ale te prezenty 🙈🙈🙈🙈
no i w ogóle między innymi dlatego ja nie lubię kupować prezentów bez wcześniejszego uzgodnienia z zainteresowanym co chce. Bardzo mnie stresuje to, ze kupię coś co się nie spodoba.

O Jeszu, strasznie nie lubię takich rzeczy, które stoją aby stać :D
akceptuję tylko świeczki, kwiaty, zdjęcia i ksiażki :D
No i stoi jeden słon jakiś bo sie Stary na niego uparł :D
Ja tak samo mam , nie lubie pierdułek , ale świeczki się do nich nie zaliczają absolutnie😁
A zdjęć akurat w ramkach to mam dużo, ale prawie wszystkie wiszą na ścianach, mało mam takich stojących.

no i w ogóle między innymi dlatego ja nie lubię kupować prezentów bez wcześniejszego uzgodnienia z zainteresowanym co chce. Bardzo mnie stresuje to, ze kupię coś co się nie spodoba.
Ja tez staram sie kupic cos „uniwersalnego” chyba ze sa konkretne oczekiwania. Ale no co ja moge, nie powiem jej bo wyjdzie na jaw ze wszystkie te firanki narzutki i posciele sa nie uzywane bo mi sie w ogole nie podobaja albo są oddawane komus potrzebujacemu🙈🙈🙈

reklama
Ja tez staram sie kupic cos „uniwersalnego” chyba ze sa konkretne oczekiwania. Ale no co ja moge, nie powiem jej bo wyjdzie na jaw ze wszystkie te firanki narzutki i posciele sa nie uzywane albo oddawane komus potrzebujacemu🙈🙈🙈
a to jak do Was przychodzi to nie widzi, ze tego nie ma? :D
Moja mama też czasem mi kupuje takie rzeczy, ale najczęścikej konsultuje ze mną

Do góry