reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny piękne i waleczne, bardzo Wam dziękuję. Pani embriolog przywróciła mi nadzieję. Powiedziała, że zarodek jest cudny i rozwija się idealnie. I jest nadzieja, że coś z tego będzie. Endo ładne, prog 40. Procedura poszła gładko. My mamy jeszcze nacięcie otoczki zarodka i embrioglue, żeby zmaksymalizować szanse. Jestem obstawiona lekami. Zastrzyki z proga sà niefajne 😂
Teraz “tylko” czekamy 10 dni i beta.
Bardzo mocno pracuję nad pozytywnym myśleniem walczàc z totalnie irracjonalnymi wizjami wypadajàcego z macicy zarodka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Matko Naturo teraz w Tobie cała nadzieja.
trzymam mocno kciuki 🤞🤞

reklama
ej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD

Mam i nie cierpię tego... bo mam wrażenie, że wszędzie sprzątam po trochu, zamuast ogarnąć pomieszczenie po pomieszczeniu dokładnie. 😁😆🤣🤣

Dziewczyny piękne i waleczne, bardzo Wam dziękuję. Pani embriolog przywróciła mi nadzieję. Powiedziała, że zarodek jest cudny i rozwija się idealnie. I jest nadzieja, że coś z tego będzie. Endo ładne, prog 40. Procedura poszła gładko. My mamy jeszcze nacięcie otoczki zarodka i embrioglue, żeby zmaksymalizować szanse. Jestem obstawiona lekami. Zastrzyki z proga sà niefajne 😂
Bardzo mocno pracuję nad pozytywnym myśleniem walczàc z totalnie irracjonalnymi wizjami wypadajàcego z macicy zarodka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Mocno trzymam kciuki ❤️

No i niech sie zagnieżdża i rośnie bombelek😊

Niech się mały myszek trzyma tam mocno <3

To jest jakaś kpina !
U mnie też ..uj...nia z grzybem, a ja czuję się okołoowulacyjnie, no i sex dziś też już był, tylko pasek wkur....ia, bo blady. Nie wiem kiedy on zamierza się wybarwić łaskawie, mąż zaczyna juz gadać, że sił już nie ma 😄😉😆🤣😂 Ja wtf ......to mu na pocieszenie rzuciłam, że jeszcze 4 dni i dam mu odsapnąć 🤣😂🤣😂

Załączniki

• Screenshot_20230623_142741_Premom.jpg
    Screenshot_20230623_142741_Premom.jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry