reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny piękne i waleczne, bardzo Wam dziękuję. Pani embriolog przywróciła mi nadzieję. Powiedziała, że zarodek jest cudny i rozwija się idealnie. I jest nadzieja, że coś z tego będzie. Endo ładne, prog 40. Procedura poszła gładko. My mamy jeszcze nacięcie otoczki zarodka i embrioglue, żeby zmaksymalizować szanse. Jestem obstawiona lekami. Zastrzyki z proga sà niefajne 😂
Teraz “tylko” czekamy 10 dni i beta.
Bardzo mocno pracuję nad pozytywnym myśleniem walczàc z totalnie irracjonalnymi wizjami wypadajàcego z macicy zarodka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Matko Naturo teraz w Tobie cała nadzieja.
trzymam mocno kciuki 🤞🤞

reklama
ej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD

Mam i nie cierpię tego... bo mam wrażenie, że wszędzie sprzątam po trochu, zamuast ogarnąć pomieszczenie po pomieszczeniu dokładnie. 😁😆🤣🤣

Dziewczyny piękne i waleczne, bardzo Wam dziękuję. Pani embriolog przywróciła mi nadzieję. Powiedziała, że zarodek jest cudny i rozwija się idealnie. I jest nadzieja, że coś z tego będzie. Endo ładne, prog 40. Procedura poszła gładko. My mamy jeszcze nacięcie otoczki zarodka i embrioglue, żeby zmaksymalizować szanse. Jestem obstawiona lekami. Zastrzyki z proga sà niefajne 😂
Bardzo mocno pracuję nad pozytywnym myśleniem walczàc z totalnie irracjonalnymi wizjami wypadajàcego z macicy zarodka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Mocno trzymam kciuki ❤️

No i niech sie zagnieżdża i rośnie bombelek😊

Niech się mały myszek trzyma tam mocno <3

To jest jakaś kpina !
U mnie też ..uj...nia z grzybem, a ja czuję się okołoowulacyjnie, no i sex dziś też już był, tylko pasek wkur....ia, bo blady. Nie wiem kiedy on zamierza się wybarwić łaskawie, mąż zaczyna juz gadać, że sił już nie ma 😄😉😆🤣😂 Ja wtf ......to mu na pocieszenie rzuciłam, że jeszcze 4 dni i dam mu odsapnąć 🤣😂🤣😂

Załączniki

• Screenshot_20230623_142741_Premom.jpg
    Screenshot_20230623_142741_Premom.jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry