Bolilol
Fanka BB :)
a masz inna dawkę niż w dwóch poprzednich cyklach?Jeszcze na stymulacji się okaze cykl bezowulacyjny. Ja to jestem jakas przypałowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a masz inna dawkę niż w dwóch poprzednich cyklach?Jeszcze na stymulacji się okaze cykl bezowulacyjny. Ja to jestem jakas przypałowa
jasne, ja bym próbowała do innego i to jak najszybciej.Właśnie dostałam telefon ze mój lekarz jest od dzisiaj na urlopie,krwawienie trochę ustąpiło ale tampon był oblepiony skrzepami krwi,obserwować czy myślicie żeby próbować dostać się do innego lekarza?
Dwa razy większa niż w 1 cyklu ale taka sama jak w drugima masz inna dawkę niż w dwóch poprzednich cyklach?
ja bym próbowała do innego się dostaćWłaśnie dostałam telefon ze mój lekarz jest od dzisiaj na urlopie,krwawienie trochę ustąpiło ale tampon był oblepiony skrzepami krwi,obserwować czy myślicie żeby próbować dostać się do innego lekarza?
miałam dokładnie taki sam telefon jakiś miesiąc temu. Ale szybko mi się lampka zapaliła i go splawiłam, a on w zaparte że muszą mi oddać te 10%, więc w końcu mu powiedziałam że ma dzisiaj szczęśliwy dzień i niech sobie weźmie te moje ćwierć bit coina. To zaczął coś mamrotać pod nosem niezadowolonyChciałabym Was ostrzec. Jako że jestem aktywna osoba na allegro jak i kupujaca i sprzedajaca szybko czerwona lampka mi się zapaliła. Do rzeczy
Dzwonil koleś że wschodnim akcentem(juz czerwona lampka) ze ma zaznaczone w systemie że przechodziłam weryfikację na allegro PayPal forex itp co potwierdziło bo ostatnio potwierdzałam konto na PayPal. Że zaakceptowałam regulamin w którym akceptuje to że moje dane przejmuje firma i ta firma jako ja inwestuje na giełdach krypto. Ta firma zainwestowała i zgodnie z prawem musi że mną się rozliczyć i ma dla mnie 10% bit coina ( juz lampeczka) wartość tego bita to 0.25 w przeliczeniu to 25k dla mnie. Z racji że byłam poza internetem nie mogliśmy dalej przejść do celu ale czytając fora gościu chcial "pomoc" założyć mi portfel by wypłacić ta kasę i sterować moim tel czy kompem przez anydesk. Co wiadomo ze ma władze do wszystkiego ;-)
ku przestrodze.
Dziewczyny piękne i waleczne, bardzo Wam dziękuję. Pani embriolog przywróciła mi nadzieję. Powiedziała, że zarodek jest cudny i rozwija się idealnie. I jest nadzieja, że coś z tego będzie. Endo ładne, prog 40. Procedura poszła gładko. My mamy jeszcze nacięcie otoczki zarodka i embrioglue, żeby zmaksymalizować szanse. Jestem obstawiona lekami. Zastrzyki z proga sà niefajneDzisiaj trzymamy kciuki za transfer @Myszko!
Jejkuuuuu, wszystko wygląda tak obiecująco! Bardzo mocno trzymam kciuki!Dziewczyny piękne i waleczne, bardzo Wam dziękuję. Pani embriolog przywróciła mi nadzieję. Powiedziała, że zarodek jest cudny i rozwija się idealnie. I jest nadzieja, że coś z tego będzie. Endo ładne, prog 40. Procedura poszła gładko. My mamy jeszcze nacięcie otoczki zarodka i embrioglue, żeby zmaksymalizować szanse. Jestem obstawiona lekami. Zastrzyki z proga sà niefajne
Teraz “tylko” czekamy 10 dni i beta.
Bardzo mocno pracuję nad pozytywnym myśleniem walczàc z totalnie irracjonalnymi wizjami wypadajàcego z macicy zarodka
Matko Naturo teraz w Tobie cała nadzieja.