reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

żeby jak wyjdzie negatyw odstawić :D Bardziej się zastanawiam czy jest szansa, że ciąża nie wyjdzie na teście 12 dpo tylko później i zaszkodzęlp
Hmm... Ja mam tak że od 20dc biorę przez 7 dni i mam zrobić test. Wychodzi pozytywny dalej biorę, negatywny koniec i czekam na miesiączkę 3 dni. Jeśli nie przyjdzie, powtarzam test i gdyby pojawiły się dwie kreski muszę wrócić do brania.

reklama
tak, też mi się zdaje, że w czerwcu nastąpił jakiś zbiorowy dół :( przykro. No ale każdy musi to przeżyć na swój sposób. Może jeszcze się jakoś rozkręci :)
Uważam, że sporo dziewczyn nie udziela się nie dlatego, że były dramy czy coś jest nie tak z wątkiem. Tylko dlatego, że są na trudnym etapie bo starają się długo, gowno z tego wychodzi i powoli przymierzają się do in vitro. Siłą rzeczy przenoszą się na grupy na fb gdzie znajdą/ znajdziemy więcej informacji przydatnych na naszym etapie starań. Po prostu naturalna selekcja jak to się mówi. Jest sporo dziewczyn, ktore się starają długo i po prostu czasem trzeba być egoistka i zadbać o swoj komfort psychiczny. Nie na każdą ciąże koleżanek z forum działają też pozytywnie.

reklama
Jestem, myślę o was, podczytuję, za tydzień będę na urlopie to w końcu będę na bieżąco, widzę, ze dalej promocja na czerwień trwa, a to naprawdę słuchajcie niemodny kolor na sezon wiosenny marzec 2024...
U mnie narazie co drugi dzień, ale do owulacji jeszcze co najmniej 6 dni😍
Synchronizujemy się widzę, u mnie owulacja przewiduję czwartek-sobota : dziś mam 12 dc.
Polecam. Moje odkrycie roku, jak mi żadne witaminy nie pomagały na spore pęknięcie ust a to cudo pomogło z miejsca 🙈. Ma tam w sobie jakiś jeden składnik, które inne nie mają.
Dzięki za polecajkę, córce kupię, ona wciąż ma spękane, dzięki!
Czesc dziewczyny!
Jak nastroje? Dałaby tu ktoraś z Was jakieś przebichujki chociaż, bo na prawdę nie ma co na wątku oglądać😕🧐
Jak to możliwe, by najcieplejsze m-ce w roku przynosiły aż tyle rozczarowań i tak mało buteleczek. Ja nie napieram ale wiecie, wątek marcowy musi powstać - no więc do boju towarzyszki w drodze o bobasa...
U nas taki niefart.... jesteśmy w połowie remontu, nawet drzwi w chałupie nie ma i trzeba czekać do północy aż dzieci posną... na dodatek od soboty zaczynamy wakacje i wyjazd, a mi się tu owulacja szykuje i jak znam mendę to akurat będzie jak w drodze będę i ni hu hu seksu... no, ale się nie poddaję, co drugi dzień dajemy radę :)
To prawda.... może po weekendzie coś ruszy, zobaczymy :)
ciepło się zrobiło to każda czymś zajęta, to ogród, to koniec roku, to remonty, to praca, to rowery i aktywność bo ciepło, jakoś tak zimą bardziej siedzimy w domach to i czasu więcej na klikanie :)

Do góry