reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

żeby jak wyjdzie negatyw odstawić :D Bardziej się zastanawiam czy jest szansa, że ciąża nie wyjdzie na teście 12 dpo tylko później i zaszkodzęlp
Hmm... Ja mam tak że od 20dc biorę przez 7 dni i mam zrobić test. Wychodzi pozytywny dalej biorę, negatywny koniec i czekam na miesiączkę 3 dni. Jeśli nie przyjdzie, powtarzam test i gdyby pojawiły się dwie kreski muszę wrócić do brania.

reklama
tak, też mi się zdaje, że w czerwcu nastąpił jakiś zbiorowy dół :( przykro. No ale każdy musi to przeżyć na swój sposób. Może jeszcze się jakoś rozkręci :)
Uważam, że sporo dziewczyn nie udziela się nie dlatego, że były dramy czy coś jest nie tak z wątkiem. Tylko dlatego, że są na trudnym etapie bo starają się długo, gowno z tego wychodzi i powoli przymierzają się do in vitro. Siłą rzeczy przenoszą się na grupy na fb gdzie znajdą/ znajdziemy więcej informacji przydatnych na naszym etapie starań. Po prostu naturalna selekcja jak to się mówi. Jest sporo dziewczyn, ktore się starają długo i po prostu czasem trzeba być egoistka i zadbać o swoj komfort psychiczny. Nie na każdą ciąże koleżanek z forum działają też pozytywnie.

reklama
Jestem, myślę o was, podczytuję, za tydzień będę na urlopie to w końcu będę na bieżąco, widzę, ze dalej promocja na czerwień trwa, a to naprawdę słuchajcie niemodny kolor na sezon wiosenny marzec 2024...
U mnie narazie co drugi dzień, ale do owulacji jeszcze co najmniej 6 dni😍
Synchronizujemy się widzę, u mnie owulacja przewiduję czwartek-sobota : dziś mam 12 dc.
Polecam. Moje odkrycie roku, jak mi żadne witaminy nie pomagały na spore pęknięcie ust a to cudo pomogło z miejsca 🙈. Ma tam w sobie jakiś jeden składnik, które inne nie mają.
Dzięki za polecajkę, córce kupię, ona wciąż ma spękane, dzięki!
Czesc dziewczyny!
Jak nastroje? Dałaby tu ktoraś z Was jakieś przebichujki chociaż, bo na prawdę nie ma co na wątku oglądać😕🧐
Jak to możliwe, by najcieplejsze m-ce w roku przynosiły aż tyle rozczarowań i tak mało buteleczek. Ja nie napieram ale wiecie, wątek marcowy musi powstać - no więc do boju towarzyszki w drodze o bobasa...
U nas taki niefart.... jesteśmy w połowie remontu, nawet drzwi w chałupie nie ma i trzeba czekać do północy aż dzieci posną... na dodatek od soboty zaczynamy wakacje i wyjazd, a mi się tu owulacja szykuje i jak znam mendę to akurat będzie jak w drodze będę i ni hu hu seksu... no, ale się nie poddaję, co drugi dzień dajemy radę :)
To prawda.... może po weekendzie coś ruszy, zobaczymy :)
ciepło się zrobiło to każda czymś zajęta, to ogród, to koniec roku, to remonty, to praca, to rowery i aktywność bo ciepło, jakoś tak zimą bardziej siedzimy w domach to i czasu więcej na klikanie :)

Do góry