reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
rozumiem, sama mam mini aptekę 🤣
No ja właśnie sobie uświadomiłam ile ja tego biorę, istny kosmos. Nie wspominając ile pieniędzy na to idzie no i wiadomo tabletki dla męża plus acertin. Mąż brał teraz 2 miesiące acertin, miesiąc fertistim i już sam do mnie żebym zamówiła acertin, bo tamto strasznie niedobre 😂😂😂. A wcześniej że nie bo drogie

No ja właśnie sobie uświadomiłam ile ja tego biorę, istny kosmos. Nie wspominając ile pieniędzy na to idzie no i wiadomo tabletki dla męża plus acertin. Mąż brał teraz 2 miesiące acertin, miesiąc fertistim i już sam do mnie żebym zamówiła acertin, bo tamto strasznie niedobre 😂😂😂. A wcześniej że nie bo drogie
Mój nie wie ile wydaje na suple bo by mnie chyba udusił 🤣 Ale ja akurat lubię łykać suple, czuje wtedy naiwnie jakbym miała jakąś moc sprawczą 🙈

Mój nie wie ile wydaje na suple bo by mnie chyba udusił 🤣 Ale ja akurat lubię łykać suple, czuje wtedy naiwnie jakbym miała jakąś moc sprawczą 🙈
Mój też nie wie, trochę podkoloryzowałam jak coś zapytał, coś przemilczałam.... Ale już kończymy z nimi, bo nam nic nie dają oprócz mniejszej kieszeni. Ja zostaję tylko przy pregnie.

Mój też nie wie, trochę podkoloryzowałam jak coś zapytał, coś przemilczałam.... Ale już kończymy z nimi, bo nam nic nie dają oprócz mniejszej kieszeni. Ja zostaję tylko przy pregnie.
tak samo u nas. Łykaliśmy miliony tego, hajsu sżło na to bardzo dużo, a efekt mizerny. Więc ja teraz łykam kwas i witamine D jak mi się przypomni, a on tylko TenFertil.

No u nas trochę tego jest ja biorę letrox i metformax z tych na receptę no i plus mama dha, witamina d, aromek, miovelia, a mąż też witamina d, jakieś witaminy z magnezem plus te do picia. Jeszcze coś tam w zapasie jakiś Duphaston, cynk kwas foliowy, oczywiście nieużyte blistry ethyroxu bo mi nie służył i tak teraz leży 😂😂

reklama
Do góry