AnnMar88
Moderator
No właśnie było, ale rozmowy jakoś się lepiej kleiły mam wrażenie.W maju też było czerwono niestety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie było, ale rozmowy jakoś się lepiej kleiły mam wrażenie.W maju też było czerwono niestety.
no od tych dram wątek trochę siadłNo właśnie było, ale rozmowy jakoś się lepiej kleiły mam wrażenie.
Ja miałam ambitnie do 13 dni po ovi wytrzymać. Nic z tego już 9 po testowałam.Mam ambitny plan aby wytrzymać do 23, to będzie 10 dpo ale rzeczywistość zweryfikuje
jutro robię proga, to pewnie betę dorzucę
Troszkę tak, ale mam wrażenie że sporo osób po prostu straciło chęć/motywacje do starań i dlatego tez mniej się udzielająno od tych dram wątek trochę siadł
A coś chociaż wyszło?Ja miałam ambitnie do 13 dni po ovi wytrzymać. Nic z tego już 9 po testowałam.
tak, też mi się zdaje, że w czerwcu nastąpił jakiś zbiorowy dół przykro. No ale każdy musi to przeżyć na swój sposób. Może jeszcze się jakoś rozkręciTroszkę tak, ale mam wrażenie że sporo osób po prostu straciło chęć/motywacje do starań i dlatego tez mniej się udzielają
Trzeba to jakoś rozruszaćno od tych dram wątek trochę siadł
Taaaaa ovitrelleA coś chociaż wyszło?
można, ale jak dziewczyny nie przyjdą z powrotem tu pisać to cieżko będzieTrzeba to jakoś rozruszać