Bolilol
Fanka BB :)
@Magdalena09 najlepszego 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się z IO borykam juz od dawna, teraz jest ok. Gluckophage biorę też na PCOSA robiłaś krzywą insulinową po jakimś czasie brania glucophage (2-3 miechy)? Bo może dawka za mala czy coś... mi wcześniej insulina blokowała owu.
na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie maMoże być ciekawie![]()
i on myśli że to wina stymulacji, a nie kwestia charakteru?Mój mąż już się cieszy że ostatnio cykl stymulacji bo mówi, że nie da sie ze mną żyć![]()
na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie maa mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych![]()
jak zrobi to zrobi, nie musisz mu przypominać co pół rokuna pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie maa mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych![]()
jest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak maSkąd ja to znam. Chyba sama sobie wreszcie zrobię pomiary ram i zamówię.Mój ma karteczkę rzeczy do zrobienia, którą stworzył jakieś 2 miesiące temu. Wisi na widoku na lodówce i oczywiście żadnej z nich jeszcze nie zrobił.
![]()
To mój gadał przez 2 lata ale się udalo tydzień temu. Muszę przyznać że kupil ekstra te moskitiery, mocowanie proste i bardzo estetycznie wyglada, z zewnątrz prawie nie widać ramki.na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie maa mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
angry reactions onlyjak zrobi to zrobi, nie musisz mu przypominać co pół roku
mój ma podobnie2, dodatkowo wszystko musi być zrobione z odpowiednim pietyzmem i namaszczeniem, więc trwa to 2x dłużej niż u przeciętnego człowiekajest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak majuż mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrujące
![]()