reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Może być ciekawie 😃
na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma 😡 a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych 🤡

na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma 😡 a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę

Skąd ja to znam. Chyba sama sobie wreszcie zrobię pomiary ram i zamówię. 🤪 Mój ma karteczkę rzeczy do zrobienia, którą stworzył jakieś 2 miesiące temu. Wisi na widoku na lodówce i oczywiście żadnej z nich jeszcze nie zrobił. 😶

jak zrobi to zrobi, nie musisz mu przypominać co pół roku

Skąd ja to znam. Chyba sama sobie wreszcie zrobię pomiary ram i zamówię. 🤪 Mój ma karteczkę rzeczy do zrobienia, którą stworzył jakieś 2 miesiące temu. Wisi na widoku na lodówce i oczywiście żadnej z nich jeszcze nie zrobił. 😶
jest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak ma 😐 już mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrujące 🙃

To mój gadał przez 2 lata ale się udalo tydzień temu. Muszę przyznać że kupil ekstra te moskitiery, mocowanie proste i bardzo estetycznie wyglada, z zewnątrz prawie nie widać ramki.

reklama
jest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak ma 😐 już mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrujące 🙃
mój ma podobnie2, dodatkowo wszystko musi być zrobione z odpowiednim pietyzmem i namaszczeniem, więc trwa to 2x dłużej niż u przeciętnego człowieka

Do góry