Bolilol
Fanka BB :)
@Magdalena09 najlepszego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się z IO borykam juz od dawna, teraz jest ok. Gluckophage biorę też na PCOSA robiłaś krzywą insulinową po jakimś czasie brania glucophage (2-3 miechy)? Bo może dawka za mala czy coś... mi wcześniej insulina blokowała owu.
na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędęMoże być ciekawie
i on myśli że to wina stymulacji, a nie kwestia charakteru?Mój mąż już się cieszy że ostatnio cykl stymulacji bo mówi, że nie da sie ze mną żyć
na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych
jak zrobi to zrobi, nie musisz mu przypominać co pół rokuna pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
jest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak ma już mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrująceSkąd ja to znam. Chyba sama sobie wreszcie zrobię pomiary ram i zamówię. Mój ma karteczkę rzeczy do zrobienia, którą stworzył jakieś 2 miesiące temu. Wisi na widoku na lodówce i oczywiście żadnej z nich jeszcze nie zrobił.
To mój gadał przez 2 lata ale się udalo tydzień temu. Muszę przyznać że kupil ekstra te moskitiery, mocowanie proste i bardzo estetycznie wyglada, z zewnątrz prawie nie widać ramki.na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
angry reactions onlyjak zrobi to zrobi, nie musisz mu przypominać co pół roku
mój ma podobnie2, dodatkowo wszystko musi być zrobione z odpowiednim pietyzmem i namaszczeniem, więc trwa to 2x dłużej niż u przeciętnego człowiekajest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak ma już mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrujące