reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Może być ciekawie 😃
na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma 😡 a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę
ale oczywiście u niego czas realizacji to 2 lata liczone w dniach roboczych 🤡

na pewno dzisiaj to mój stary dostanie po głowie, bo od 2 miesięcy proszę się żeby założył moskitiery w oknach i do teraz nie ma 😡 a mnie chce chooj trafić jak chociaż jedna mucha mi lata po domu, dosłownie będę latać za nią z pantoflem dopóki się jej nie pozbędę

Skąd ja to znam. Chyba sama sobie wreszcie zrobię pomiary ram i zamówię. 🤪 Mój ma karteczkę rzeczy do zrobienia, którą stworzył jakieś 2 miesiące temu. Wisi na widoku na lodówce i oczywiście żadnej z nich jeszcze nie zrobił. 😶

jak zrobi to zrobi, nie musisz mu przypominać co pół roku

Skąd ja to znam. Chyba sama sobie wreszcie zrobię pomiary ram i zamówię. 🤪 Mój ma karteczkę rzeczy do zrobienia, którą stworzył jakieś 2 miesiące temu. Wisi na widoku na lodówce i oczywiście żadnej z nich jeszcze nie zrobił. 😶
jest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak ma 😐 już mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrujące 🙃

To mój gadał przez 2 lata ale się udalo tydzień temu. Muszę przyznać że kupil ekstra te moskitiery, mocowanie proste i bardzo estetycznie wyglada, z zewnątrz prawie nie widać ramki.

reklama
jest to w pewien sposób pocieszające że nie tylko mój tak ma 😐 już mi brakuje sił po prostu czasem do niego, to takie frustrujące 🙃
mój ma podobnie2, dodatkowo wszystko musi być zrobione z odpowiednim pietyzmem i namaszczeniem, więc trwa to 2x dłużej niż u przeciętnego człowieka

Do góry