reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

A ja mam 3 dni do testowania, 4 do okresu i wszystko zaczyna mnie wkurw**ć , przedmioty wypadają z rąk , nabuzowana PMS na pełnej a w mózgu tylko myśl, znowu to samo czego ja się spodziewałam, podbrzusze boli jajniki na przemian czuję , plecy bolą , ale co zrobić , hormony buzują...🤷‍♀️ postaram się niezabić nikogo przez przyszłe dni, łatwo na pewno nie będzie😁

reklama
Powiem Wam mam dzisiaj takiego doła… ledwo weszłam do domu i momentalnie miałam wszystkiego dość. W porównaniu z Wami jesteśmy na początku drogi o starania, ale po dzisiejszym wysikanym białym teście jestem złamana psychicznie. Wiem, że jeszcze nie wszystko przesądzone, ale jakoś straciłam nadzieje.
Ja nastrój podobnie. W pt ovi, seksy w pt i niedziele. A w pon złapała mnie rwa kulszowa i nici z dalszych trzonowań... ;( także leżymy w domu na kanapach, dwie kaleki ;( jutro przychodzi fizjo na masaże, oby pomogło. Także ten... jak w tym urodzinowym cyklu coś będzie pozytywnego to ja nie wiem jak...

Super! To na trzon :D Kiedy urodziny?
A z tym Clo jest lipa masakryczna...
Edit: z ciekawości sprawdziłam dostępność Clo. Wyskakuje mi, że jest tylko w Zbąszynku i Suwałkach!!!
Mi wyskakiwało w różnych miejscach jako najbliższe w jakimś promieniu, ale jak wchodziłam dokładnie na tę miejscowość, to nie było.
Ale dzisiaj okazało się, że zadzwoniłam do apteki pod domem i było ostatnie opakowanie, a nie pokazywało na ktomalek i gdziepolek

Ja tam nie widzę problemu każdy jest dorosły. A często zostaja im ze stymulacji to po co ktoś inny ma kupować cale opakowanie i tez mu zostanie 😊
Dokładnie, często leki dla niektórych są nierefundowane do stymulacji do in vitro i mega drogie, a tak można trochę taniej kupić, jakby i tak ktoś miał to wywalić.

reklama
Do góry