reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Powiem Wam mam dzisiaj takiego doła… ledwo weszłam do domu i momentalnie miałam wszystkiego dość. W porównaniu z Wami jesteśmy na początku drogi o starania, ale po dzisiejszym wysikanym białym teście jestem złamana psychicznie. Wiem, że jeszcze nie wszystko przesądzone, ale jakoś straciłam nadzieje.
Eh no cóż, ja również mam tak samo. Jestem wykończona robotą, tym co się dzieje. Myślałam, że uda się zajść. Tym bardziej czerwiec. Jutro 9 dpo, ale jakoś tego po prostu nie czuję.
A dane mi było być już w 3 ciążach. I za każdym razem wiedziałam, że trzeba zrobić test bo coś jest na rzeczy. Przeczekam jeszcze.
Ustawiłam sobie testowanie na jutro, bo dla mnie to ważny dzień. Jednak chyba za wcześnie. Nie czuję tego i strasznie mnie to denerwuje.

reklama
Eh no cóż, ja również mam tak samo. Jestem wykończona robotą, tym co się dzieje. Myślałam, że uda się zajść. Tym bardziej czerwiec. Jutro 9 dpo, ale jakoś tego po prostu nie czuję.
A dane mi było być już w 3 ciążach. I za każdym razem wiedziałam, że trzeba zrobić test bo coś jest na rzeczy. Przeczekam jeszcze.
Ustawiłam sobie testowanie na jutro, bo dla mnie to ważny dzień. Jednak chyba za wcześnie. Nie czuję tego i strasznie mnie to denerwuje.
wybacz, w czterech...

A ja mam 3 dni do testowania, 4 do okresu i wszystko zaczyna mnie wkurw**ć , przedmioty wypadają z rąk , nabuzowana PMS na pełnej a w mózgu tylko myśl, znowu to samo czego ja się spodziewałam, podbrzusze boli jajniki na przemian czuję , plecy bolą , ale co zrobić , hormony buzują...🤷‍♀️ postaram się niezabić nikogo przez przyszłe dni, łatwo na pewno nie będzie😁
Ja jestem 6 dni przed okresem i mam wkurwa level hard👌

O! Serio? To u naszych sąsiadów aż tak hucznie się to obchodzi?

Niemiecki dzień ojca juz był w maju
Ja już wspominałam że zajmuje się robieniem nadruków na ubraniach, kubkach, poduszkach itd, naklejki, oplatki na tort. Jaki jest mój plus? A no taki ze mozna że mną porozmawiać po polsku. Takze cały ogrom polskich mamusiek w tym czasie zamawia najczęściej koszulki

Niemiecki dzień ojca juz był w maju
Ja już wspominałam że zajmuje się robieniem nadruków na ubraniach, kubkach, poduszkach itd, naklejki, oplatki na tort. Jaki jest mój plus? A no taki ze mozna że mną porozmawiać po polsku. Takze cały ogrom polskich mamusiek w tym czasie zamawia najczęściej koszulki
Tak, pamiętam czym się zajmujesz :)
Tylko ciekawe dlaczego akurat czerwiec jest najgorętszy w takim razie...

Jeśli tego nie czujesz, że jutro to ten dzień, to po prostu zostaw testowanie na inny termin. Nie rób nic wbrew sobie.💚

Tak, pamiętam czym się zajmujesz :)
Tylko ciekawe dlaczego akurat czerwiec jest najgorętszy w takim razie...

Właśnie że względu na polski dzień ojca
Nie wszyscy wiedzą o niemieckim dniu ojca tym bardziej że to ruchome święto
A chłopu koszulke najłatwiej kupić.
Czerwiec jest zawsze dla mnie najbardziej pracowity

reklama
Do góry