reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja na początku starań też tak miałam. Zaczęliśmy w wakacje dwa lata temu i wtedy każdy nieudany miesiąc jakoś tak bardziej bolał. W pewnym momencie nawet stwierdziłam, że nie dam dłużej rady, ale dalej się nie zabezpieczaliśmy. A teraz to już jakoś idzie. Jest smutno jak wyjdzie negatyw, ale szybko przechodzi. Mam nadzieję mimo wszystko, że nie będziesz musiała dojść do takiego etapu bo Cię dwie kreski niedługo zaskocząPowiem Wam mam dzisiaj takiego doła… ledwo weszłam do domu i momentalnie miałam wszystkiego dość. W porównaniu z Wami jesteśmy na początku drogi o starania, ale po dzisiejszym wysikanym białym teście jestem złamana psychicznie. Wiem, że jeszcze nie wszystko przesądzone, ale jakoś straciłam nadzieje.
Martxx1
Ja dziś byłam u gina. Po usg widać jakbym była po owulacji. Dziś 28 dc więc całkiem późno. Mam za tydzień zrobić progesteron i zobaczyć czy ta owulacja była konkretna czy jednak nie. Zaproponował stymulacje mimo tej owulacji, bo mówi, że ta owulacja z takimi jajnikami to nie jest do końca taka super i zdarza się rzadko. Więc w sumie nie wiem czy się cieszyć,że była czy płakać. Chyba zdrcyduje się na ta stymulacje.
I proszę tu dać jakieś piękne kreseczki!
Charlotte9
Ja dziś tez złapałam dola.. aż się boje co będzie jak przyjdzie okres na dniach dotarło do mnie ze raczej nie uda się nam zajść naturalnie.. Wzięłam ostatnie suple i stwierdziłam ze nowych nie zamawiam, dość już tej chemii. Dla poprawy nastroju i za zaoszczędzone pieniążki obkupilam się dziś w galerii A jeszcze przyszło mi dziś 20testow z premom no ale niestety będą musiały poczekać do sierpnia..
nieznośne_poplątanie
Z "takimi" jajnikami, tzn. z jakimi?Ja dziś byłam u gina. Po usg widać jakbym była po owulacji. Dziś 28 dc więc całkiem późno. Mam za tydzień zrobić progesteron i zobaczyć czy ta owulacja była konkretna czy jednak nie. Zaproponował stymulacje mimo tej owulacji, bo mówi, że ta owulacja z takimi jajnikami to nie jest do końca taka super i zdarza się rzadko. Więc w sumie nie wiem czy się cieszyć,że była czy płakać. Chyba zdrcyduje się na ta stymulacje.
Martxx1
Policystycznymi .Z "takimi" jajnikami, tzn. z jakimi?
amusedxxx
co upolowałaś fajnego? Widziałam ze już wyprzedaże startująJa dziś tez złapałam dola.. aż się boje co będzie jak przyjdzie okres na dniach dotarło do mnie ze raczej nie uda się nam zajść naturalnie.. Wzięłam ostatnie suple i stwierdziłam ze nowych nie zamawiam, dość już tej chemii. Dla poprawy nastroju i za zaoszczędzone pieniążki obkupilam się dziś w galerii A jeszcze przyszło mi dziś 20testow z premom no ale niestety będą musiały poczekać do sierpnia..
nieznośne_poplątanie
Dzięki dziewczyny za przypominajkę o tych badaniach nasienia. Zapisałam go 3h temu i już godzinę temu dostał kupon. Będziemy mieć akurat na kontrolę
Charlotte9
Sporo z wyprzedaży właśnie- torebke w tk maxie, kiecke z zary, spodenki i trzy bluzki z new yorkera i szpile half price u nas w galeriach teraz większość ubrań czarnych wiec byłam w rajuco upolowałaś fajnego? Widziałam ze już wyprzedaże startują
reklama
Kejcik
ehh, łączę się z Tobą póki co jeszcze staram się myśleć pozytywnie ale już za chwilę trzeba będzie przestać się oszukiwać cycki bolą i coś jakby ciągnie w podbrzuszu, na szczęście mam tyle pracy i innych zajęć, że nie mam kiedy się na tym koncentrować…A ja mam 3 dni do testowania, 4 do okresu i wszystko zaczyna mnie wkurw**ć , przedmioty wypadają z rąk , nabuzowana PMS na pełnej a w mózgu tylko myśl, znowu to samo czego ja się spodziewałam, podbrzusze boli jajniki na przemian czuję , plecy bolą , ale co zrobić , hormony buzują... postaram się niezabić nikogo przez przyszłe dni, łatwo na pewno nie będzie
a Ty pamiętaj, że w więzieniu nie dają alko jakby co