reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

A ja mam 3 dni do testowania, 4 do okresu i wszystko zaczyna mnie wkurw**ć , przedmioty wypadają z rąk , nabuzowana PMS na pełnej a w mózgu tylko myśl, znowu to samo czego ja się spodziewałam, podbrzusze boli jajniki na przemian czuję , plecy bolą , ale co zrobić , hormony buzują...🤷‍♀️ postaram się niezabić nikogo przez przyszłe dni, łatwo na pewno nie będzie😁

reklama
Powiem Wam mam dzisiaj takiego doła… ledwo weszłam do domu i momentalnie miałam wszystkiego dość. W porównaniu z Wami jesteśmy na początku drogi o starania, ale po dzisiejszym wysikanym białym teście jestem złamana psychicznie. Wiem, że jeszcze nie wszystko przesądzone, ale jakoś straciłam nadzieje.
Ja nastrój podobnie. W pt ovi, seksy w pt i niedziele. A w pon złapała mnie rwa kulszowa i nici z dalszych trzonowań... ;( także leżymy w domu na kanapach, dwie kaleki ;( jutro przychodzi fizjo na masaże, oby pomogło. Także ten... jak w tym urodzinowym cyklu coś będzie pozytywnego to ja nie wiem jak...

Super! To na trzon :D Kiedy urodziny?
A z tym Clo jest lipa masakryczna...
Edit: z ciekawości sprawdziłam dostępność Clo. Wyskakuje mi, że jest tylko w Zbąszynku i Suwałkach!!!
Mi wyskakiwało w różnych miejscach jako najbliższe w jakimś promieniu, ale jak wchodziłam dokładnie na tę miejscowość, to nie było.
Ale dzisiaj okazało się, że zadzwoniłam do apteki pod domem i było ostatnie opakowanie, a nie pokazywało na ktomalek i gdziepolek

Ja tam nie widzę problemu każdy jest dorosły. A często zostaja im ze stymulacji to po co ktoś inny ma kupować cale opakowanie i tez mu zostanie 😊
Dokładnie, często leki dla niektórych są nierefundowane do stymulacji do in vitro i mega drogie, a tak można trochę taniej kupić, jakby i tak ktoś miał to wywalić.

reklama
Do góry