reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mi też trochę szczerze mówiąc szkoda kasy. Na pewno gotowej diety bym już nie wykupiła bo catering był fajny, ale po pierwsze maz był na tym głodny, a po drugie ciągle wpadało właśnie coś na co nie mieliśmy ochoty. Za to pies był w chuuuj zadowolony, najbardziej z sałatek z buraka 🤣
Natomiast mi bardziej chodzi o jakąś inspiracje. Ostatnio jemy jedno i to samo w kółko i jakoś nie mam pomysłów 😊
A masz multisporta? Tam jest taka podstrona multisport diet. Można sobie wybrać cel i podpowiada ci przepisy na posiłki. Pare fajnych pomysłów stamtad wzielam

Ja Was nadrobiłam dopiero, strasznie nawalacie stron, jak tak dalej pójdzie to do 2 tysi dojedziemy 😁
Ja idę zaraz lulu , zmęczona po ogarnianiu domu i ostrym treningu . Spaliłam 700 kcal na bieżni .

Załączniki

• 20230601_182046.jpg
    20230601_182046.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 51
Mi też trochę szczerze mówiąc szkoda kasy. Na pewno gotowej diety bym już nie wykupiła bo catering był fajny, ale po pierwsze maz był na tym głodny, a po drugie ciągle wpadało właśnie coś na co nie mieliśmy ochoty. Za to pies był w chuuuj zadowolony, najbardziej z sałatek z buraka 🤣
Natomiast mi bardziej chodzi o jakąś inspiracje. Ostatnio jemy jedno i to samo w kółko i jakoś nie mam pomysłów 😊
a czy uważacie, że udostępnianie dalej ebooków, które dziś kupiłam, to jest przestępstwo?🤔 bo jak nie😇 to tam było chyba ze 30 dietetycznych różnych takich - śniadania, sałatki, lunchboxy, nawet jakieś balijskie chujemuje😜 tyle co widziałam, ze w każdym coś by się znalazło plus podają kalorie oraz ile białka/tłuszczy/węgli, mogę się podzielić tym dobrem😁

wg moich wyliczeń to taka z nocy poślubnej jestem ale mama twierdzi że miała wtedy okres... No nie będę się z nią kłócić bo mnie przy tym nie było 🤣 ale zazdroszczę że tak łatwo im poszło 😉
moi tak samo w 1 cyklu starań zaraz po ślubie, mama twierdzi że miało być dziecko i było. Jeszcze ona miała ogólnie problemy hormonalne, tarczycę i jakiś niedorozwój macicy i jajników (tu nie znam szczegółów) ale jak postanowiła tak zrobiła. Także albo super fart albo jest jakaś wiedźmą czy królową manifestacji

Ja w sumie nie jestem pewna kiedy moi rodzice brali slub, probuje sobie przypomnieć.. wydaje mi się, że kiedyś pytałam i wychodziło mi że się urodziłam dokładnie 9 miesięcy po ślubie 😜 Musze dopytać koedya moja mamę

reklama
a czy uważacie, że udostępnianie dalej ebooków, które dziś kupiłam, to jest przestępstwo?🤔 bo jak nie😇 to tam było chyba ze 30 dietetycznych różnych takich - śniadania, sałatki, lunchboxy, nawet jakieś balijskie chujemuje😜 tyle co widziałam, ze w każdym coś by się znalazło plus podają kalorie oraz ile białka/tłuszczy/węgli, mogę się podzielić tym dobrem😁
też się zastanawiam czy tego nie kupić, ale postanowiłam się z tym przespać, bo za dużo impulsywnych zakupów dokonuję ostatnimi czasy

Do góry