Anezka11
Fanka BB :)
@997tennumertoklopoty jak się masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze kochana! Cofnij się do 31/32 strony tam pisałam dziś co i jak po wizycie u lekarza@997tennumertoklopoty jak się masz?
A masz multisporta? Tam jest taka podstrona multisport diet. Można sobie wybrać cel i podpowiada ci przepisy na posiłki. Pare fajnych pomysłów stamtad wzielamMi też trochę szczerze mówiąc szkoda kasy. Na pewno gotowej diety bym już nie wykupiła bo catering był fajny, ale po pierwsze maz był na tym głodny, a po drugie ciągle wpadało właśnie coś na co nie mieliśmy ochoty. Za to pies był w chuuuj zadowolony, najbardziej z sałatek z buraka
Natomiast mi bardziej chodzi o jakąś inspiracje. Ostatnio jemy jedno i to samo w kółko i jakoś nie mam pomysłów
Rzeczywiście, ominęłam trzymam kciukidobrze kochana! Cofnij się do 31/32 strony tam pisałam dziś co i jak po wizycie u lekarza
Jakieś ciekawe te okoliczności?Moja mama również się chwaliła, że udało im się w 1 cs po ślubie w sumie to mowila rowniez w jakich okolicznościach zostalam spłodzona, więc wszystko wiem
a czy uważacie, że udostępnianie dalej ebooków, które dziś kupiłam, to jest przestępstwo? bo jak nie to tam było chyba ze 30 dietetycznych różnych takich - śniadania, sałatki, lunchboxy, nawet jakieś balijskie chujemuje tyle co widziałam, ze w każdym coś by się znalazło plus podają kalorie oraz ile białka/tłuszczy/węgli, mogę się podzielić tym dobremMi też trochę szczerze mówiąc szkoda kasy. Na pewno gotowej diety bym już nie wykupiła bo catering był fajny, ale po pierwsze maz był na tym głodny, a po drugie ciągle wpadało właśnie coś na co nie mieliśmy ochoty. Za to pies był w chuuuj zadowolony, najbardziej z sałatek z buraka
Natomiast mi bardziej chodzi o jakąś inspiracje. Ostatnio jemy jedno i to samo w kółko i jakoś nie mam pomysłów
moi tak samo w 1 cyklu starań zaraz po ślubie, mama twierdzi że miało być dziecko i było. Jeszcze ona miała ogólnie problemy hormonalne, tarczycę i jakiś niedorozwój macicy i jajników (tu nie znam szczegółów) ale jak postanowiła tak zrobiła. Także albo super fart albo jest jakaś wiedźmą czy królową manifestacjiwg moich wyliczeń to taka z nocy poślubnej jestem ale mama twierdzi że miała wtedy okres... No nie będę się z nią kłócić bo mnie przy tym nie było ale zazdroszczę że tak łatwo im poszło
też się zastanawiam czy tego nie kupić, ale postanowiłam się z tym przespać, bo za dużo impulsywnych zakupów dokonuję ostatnimi czasya czy uważacie, że udostępnianie dalej ebooków, które dziś kupiłam, to jest przestępstwo? bo jak nie to tam było chyba ze 30 dietetycznych różnych takich - śniadania, sałatki, lunchboxy, nawet jakieś balijskie chujemuje tyle co widziałam, ze w każdym coś by się znalazło plus podają kalorie oraz ile białka/tłuszczy/węgli, mogę się podzielić tym dobrem