reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Mi też trochę szczerze mówiąc szkoda kasy. Na pewno gotowej diety bym już nie wykupiła bo catering był fajny, ale po pierwsze maz był na tym głodny, a po drugie ciągle wpadało właśnie coś na co nie mieliśmy ochoty. Za to pies był w chuuuj zadowolony, najbardziej z sałatek z buraka 🤣
Natomiast mi bardziej chodzi o jakąś inspiracje. Ostatnio jemy jedno i to samo w kółko i jakoś nie mam pomysłów 😊
A masz multisporta? Tam jest taka podstrona multisport diet. Można sobie wybrać cel i podpowiada ci przepisy na posiłki. Pare fajnych pomysłów stamtad wzielam

Ja Was nadrobiłam dopiero, strasznie nawalacie stron, jak tak dalej pójdzie to do 2 tysi dojedziemy 😁
Ja idę zaraz lulu , zmęczona po ogarnianiu domu i ostrym treningu . Spaliłam 700 kcal na bieżni .

Załączniki

• 20230601_182046.jpg
    20230601_182046.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 56
Mi też trochę szczerze mówiąc szkoda kasy. Na pewno gotowej diety bym już nie wykupiła bo catering był fajny, ale po pierwsze maz był na tym głodny, a po drugie ciągle wpadało właśnie coś na co nie mieliśmy ochoty. Za to pies był w chuuuj zadowolony, najbardziej z sałatek z buraka 🤣
Natomiast mi bardziej chodzi o jakąś inspiracje. Ostatnio jemy jedno i to samo w kółko i jakoś nie mam pomysłów 😊
a czy uważacie, że udostępnianie dalej ebooków, które dziś kupiłam, to jest przestępstwo?🤔 bo jak nie😇 to tam było chyba ze 30 dietetycznych różnych takich - śniadania, sałatki, lunchboxy, nawet jakieś balijskie chujemuje😜 tyle co widziałam, ze w każdym coś by się znalazło plus podają kalorie oraz ile białka/tłuszczy/węgli, mogę się podzielić tym dobrem😁

wg moich wyliczeń to taka z nocy poślubnej jestem ale mama twierdzi że miała wtedy okres... No nie będę się z nią kłócić bo mnie przy tym nie było 🤣 ale zazdroszczę że tak łatwo im poszło 😉
moi tak samo w 1 cyklu starań zaraz po ślubie, mama twierdzi że miało być dziecko i było. Jeszcze ona miała ogólnie problemy hormonalne, tarczycę i jakiś niedorozwój macicy i jajników (tu nie znam szczegółów) ale jak postanowiła tak zrobiła. Także albo super fart albo jest jakaś wiedźmą czy królową manifestacji

Ja w sumie nie jestem pewna kiedy moi rodzice brali slub, probuje sobie przypomnieć.. wydaje mi się, że kiedyś pytałam i wychodziło mi że się urodziłam dokładnie 9 miesięcy po ślubie 😜 Musze dopytać koedya moja mamę

reklama
a czy uważacie, że udostępnianie dalej ebooków, które dziś kupiłam, to jest przestępstwo?🤔 bo jak nie😇 to tam było chyba ze 30 dietetycznych różnych takich - śniadania, sałatki, lunchboxy, nawet jakieś balijskie chujemuje😜 tyle co widziałam, ze w każdym coś by się znalazło plus podają kalorie oraz ile białka/tłuszczy/węgli, mogę się podzielić tym dobrem😁
też się zastanawiam czy tego nie kupić, ale postanowiłam się z tym przespać, bo za dużo impulsywnych zakupów dokonuję ostatnimi czasy

Do góry