AScarlett
Moderator
Czerwcowe dzieci to wrzesien/październikAle nas urodzonych w czerwcu tutaj dużo. Co to był za czas 9 miesięcy predzej ze nasi rodzice tak trzonowali?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czerwcowe dzieci to wrzesien/październikAle nas urodzonych w czerwcu tutaj dużo. Co to był za czas 9 miesięcy predzej ze nasi rodzice tak trzonowali?
lato się skończyło, zaczęły się krótkie dni i się nudziliAle nas urodzonych w czerwcu tutaj dużo. Co to był za czas 9 miesięcy predzej ze nasi rodzice tak trzonowali?
a może właśnie świowali ostatnie promienie słońca gdzieś nad rzeką i ich poniosło na kocyku?lato się skończyło, zaczęły się krótkie dni i się nudzili
popieram.to ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.
hahaha, nie wnikałam ją napewno jestem poślubną, wg mamy tydzień po ślubiea może właśnie świowali ostatnie promienie słońca gdzieś nad rzeką i ich poniosło na kocyku?
Dzięki za polecajkę.Polecam Respo. Sama wybierasz co jesz i kiedy chcesz to zjeść oraz odrzucasz nielubiane produkty. Jeśli jakiś przepis ci nie pasuje to dietetyk od razu go zmienia. Przepisy są super np. Burger lub pizza w zdrowszej wersji jeśli ktoś lubi fastfoody. Przepisy są pełnowartościowe i smaczne oraz szybkie w przygotowaniu. Do tego generuje się tam lista zakupów, którą można wykorzystać na zakupach. Generalnie polecanko
Ps. To nie jest lokowanie produktu
Moja mama również się chwaliła, że udało im się w 1 cs po ślubie w sumie to mowila rowniez w jakich okolicznościach zostalam spłodzona, więc wszystko wiemhahaha, nie wnikałam ją napewno jestem poślubną, wg mamy tydzień po ślubie
wg moich wyliczeń to taka z nocy poślubnej jestem ale mama twierdzi że miała wtedy okres... No nie będę się z nią kłócić bo mnie przy tym nie było ale zazdroszczę że tak łatwo im poszłoMoja mama również się chwaliła, że udało im się w 1 cs po ślubie w sumie to mowila rowniez w jakich okolicznościach zostalam spłodzona, więc wszystko wiem
Dzięki za polecajkę.
Ja 7 miesięcy temu dowiedziałam się, że mam PCOS. Zaczęłam czytać i szukać w necie informacji. Trafiłam na kanał na YT Braci Rodzeń. Pilnuje diety, jem co lubię, schudłam 12kg i czuję się super Wyniki już po miesiącu były zdecydowanie lepsze.
Dobrze, że ktoś dostosowuje tak dietę pod choroby i preferencje.To super W respo też pytają czy masz np IO układają pod to dietę, pod endometriozę też. Wow 12 kg to super wynik gratuluje