reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
to ja jestem ewenementem, bo dla mnie te diety są strasznie drogie i są po prostu dietami opierającymi się na zasadach zdrowego żywienia.
Ja akademie długo obserwowałam na insta, ale odfollowowałam, bo jak kolejny raz czytałam, ze ktoś zaszedł w ciążę po x latach bo jadł czarnuszkę albo pojchał na wakacje to mi się odechciało.
popieram.
Wystarczy jeść zdrowo, wrzucać dużo warzyw, kiełków itp.

Swoją drogą któraś pisała kiedyś, że tam w przepisie do jednej tortilli był pęczek cały kopru czy coś takiego 🤣 lubię koperek No ale bez przesady 😜

Polecam Respo. Sama wybierasz co jesz i kiedy chcesz to zjeść oraz odrzucasz nielubiane produkty. Jeśli jakiś przepis ci nie pasuje to dietetyk od razu go zmienia. Przepisy są super np. Burger lub pizza w zdrowszej wersji jeśli ktoś lubi fastfoody. Przepisy są pełnowartościowe i smaczne oraz szybkie w przygotowaniu. Do tego generuje się tam lista zakupów, którą można wykorzystać na zakupach. Generalnie polecanko 😋
Ps. To nie jest lokowanie produktu 😂😂
Dzięki za polecajkę.
Ja 7 miesięcy temu dowiedziałam się, że mam PCOS. Zaczęłam czytać i szukać w necie informacji. Trafiłam na kanał na YT Braci Rodzeń. Pilnuje diety, jem co lubię, schudłam 12kg i czuję się super 😁 Wyniki już po miesiącu były zdecydowanie lepsze.

Moja mama również się chwaliła, że udało im się w 1 cs po ślubie 😅 w sumie to mowila rowniez w jakich okolicznościach zostalam spłodzona, więc wszystko wiem 🤣
wg moich wyliczeń to taka z nocy poślubnej jestem ale mama twierdzi że miała wtedy okres... No nie będę się z nią kłócić bo mnie przy tym nie było 🤣 ale zazdroszczę że tak łatwo im poszło 😉

Dzięki za polecajkę.
Ja 7 miesięcy temu dowiedziałam się, że mam PCOS. Zaczęłam czytać i szukać w necie informacji. Trafiłam na kanał na YT Braci Rodzeń. Pilnuje diety, jem co lubię, schudłam 12kg i czuję się super 😁 Wyniki już po miesiącu były zdecydowanie lepsze.

To super 😊 W respo też pytają czy masz np IO układają pod to dietę, pod endometriozę też. Wow 12 kg to super wynik gratuluje 😍

reklama
Do góry