reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

17 m-cy po slubie to nie jest jakis dlugi czas. Tylko 8 m-cy sobie pozyli sami , ewentualnie brak rodzenstwa. Podpytaj Mamy.
U mnie córka pierwsza też 18 m-cy po ślubie się urodziła😁😆
Zakładając , że nie starali się od razu po ślubie to tak, a jeśli podjęli starania odrazu, to nie jest to też krótki okres jak patrzę po sobie, też staram się już półtora roku, i dla mnie to długo, czas dłuży się co miesiąc co raz bardziej... dużo osób zachodzi do 3, 6 , 8 miesięcy czy do roku, albo w 1 CS.

reklama
Zakładając , że nie starali się od razu po ślubie to tak, a jeśli podjęli starania odrazu, to nie jest to też krótki okres jak patrzę po sobie, też staram się już półtora roku, i dla mnie to długo, czas dłuży się co miesiąc co raz bardziej... dużo osób zachodzi do 3, 6 , 8 miesięcy czy do roku, albo w 1 CS.
Ale ona urodziła się 17 m-cy po slubie - 9 m-cy ciąży to 8 m-cy po slubie jej mama zaszła. Biorąc pod uwage, ze nasi rodzice nie stosowali termometrow, pasków ani monitoringu jak dla mnie nie jest to długo, ale każdy moze patrzy inaczej.

17 m-cy po slubie to nie jest jakis dlugi czas. Tylko 8 m-cy sobie pozyli sami , ewentualnie brak rodzenstwa. Podpytaj Mamy.
U mnie córka pierwsza też 18 m-cy po ślubie się urodziła😁😆
Rozmawiać z Mamą nie będę, bo musiałabym się przyznać, że się staramy 🙈 Więc pożyję w niepewności 😉 Ale tak mi to przeszło przez myśl, bo podobno pcos jest dziedziczne.

Oj tak, piątek weekendu początek 😁 miłego dnia! 😍
Excited Thank God Its Friday GIF by Bitrix24

Jak dobrze ze już piątek! U mnie rodzice chyba nie mieli problemów z poczęciem, natomiast byłam przekonana ze u męża tak (jedynak, urodzony 5 lat po ślubie). Biorąc pod uwagę ze z męża strony malo dzieci to byłam przekonana ze były problemy… zapytałam ostatnio teściowa a tu się okazało ze 1cs… auć!

reklama
Do góry