Justpositivevibe
Fanka BB :)
Niby tak, moja głowa dalej po cichu na to liczy no nic przekonamy się jutroZ tym bólem nigdy nic niewiadomo, ️️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby tak, moja głowa dalej po cichu na to liczy no nic przekonamy się jutroZ tym bólem nigdy nic niewiadomo, ️️
U mnie też, patelniaLeje? W tym samym kraju jesteśmy? U mnie grzeje....
I jak tu nie mieć migren w naszym położeniu geograficznym
a jaki to był obraz? z ciekawościZ tym że dzieci mentalnie są teraz starsze nie do końca się zgodzę. Są i owszem takie, które dużo wiedzą, rozumieją itd, ale jest też dużo dzieci które są "wychowane" przez internet tzn. rodzice nie rozmawiaj z nimi w istotnych kwestiach. Miałam nie dawno taką rozmowę z 8latką, że naprawdę zastanawiam się gdzie są jej rodzice. Dziecko ma tak zakrzywiony obraz dorosłości, seksu, że to w głowie się nie mieści. Oczywiście wszystkie informacje z internetu i od koleżanek.
Ja mam porównanie z koleżankąZ tym że dzieci mentalnie są teraz starsze nie do końca się zgodzę. Są i owszem takie, które dużo wiedzą, rozumieją itd, ale jest też dużo dzieci które są "wychowane" przez internet tzn. rodzice nie rozmawiaj z nimi w istotnych kwestiach. Miałam nie dawno taką rozmowę z 8latką, że naprawdę zastanawiam się gdzie są jej rodzice. Dziecko ma tak zakrzywiony obraz dorosłości, seksu, że to w głowie się nie mieści. Oczywiście wszystkie informacje z internetu i od koleżanek.
Ale jak laska ma bardzoooooo długi cykl ? Ja dwa razy w życiu miałam 48 dni i 66 dni.Oo, już sierpniowe kreski powstały
Właśnie chyba nie mieszkam tu gdzie powinnam jestem mega ciepłolubna,a zimno na zewnątrz = depresjaLeje? W tym samym kraju jesteśmy? U mnie grzeje....
I jak tu nie mieć migren w naszym położeniu geograficznym
mam to samo. Nie lubię zimy, mogłaby nie istnieć. Kocham ciepło, wiosnę, latko.Właśnie chyba nie mieszkam tu gdzie powinnam jestem mega ciepłolubna,a zimno na zewnątrz = depresja
bardzo przykra jest jej historiaśmieszne jest to, że dziewczyna, która założyła sierpniowe kreski jest aktywna na wrzesniowych mamach 2023... coś tu się nie zgadza
edit: a przepraszam, doczytałam, ze pisze, ze poroniła. W takim razie przepraszam, nie chciałam śmieszkowac
Moja 13latka też maluje rzęsy codziennie i bardzo dba o włosy, myje je kilkoma etapami, nie ogarniam tego, ale ona uwielbia swoje włosy - naturalna blondyna z lokami ala sprężynki i wciąż czymś na nie psika, jakieś mgiełki, aktywatory skrętu, ect.I masz racje, moja siostrzenica w lipcu 14 lat konczy, zrobila sobie lekki makeup na bal, wlosy folowane az lza sie kreci w oku jak szybko dorosleje. A inne dziewczynki…. 14 letnie, wysoki obcas, dluga suknia z rozporem!!! Az strach pomyslec co założą na studniówkę a moja Maja rzeski pomalowane codziennie…. Ja w wieku 14 lat zapierdzielałam z wózkiemi lalką do drugiej kolezanki. Dzisiejsze dzieci są doroślejsze od nas…