reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
A lekarz nie zaproponował kontroli jak widział ta torbiel?
Jeśli faktycznie boli i czujesz się źle to koniecznie do lekarza. A nawet na opiekę nocną też zbadają i bez kolejki ;)
ja nie wiem czy mam torbiel, wymyśliłam sobie 😅 w sensie bardzo mnie boli i szukam możliwej przyczyny (nie ciąża), ale spróbuję upolować jakieś usg

Ja nie robiłam drożności ani mąż nie badał nasienia. Nam lekarz zaproponował stymulacje ze względu na moje długie cykle 44/50 dni. Owulacje miałam swoją, ale nie była ona do końca taka jak być powinna. I też to, że ja miesiąc ja mam a następny już nie. Loteria i niewiadomo kiedy co. Teraz miałam też wydłużona fazę lutealna, ale to chyba nic takiego. Dodatkowo po cc mam ubytek w macicy (niche) i plamienia po okresie. Także już sama nie wiem 🥲
Nie robiłabym stymulacji bez drożności i bez badania nasienia. Poczytaj sobie skutki uboczne w ulotce. Wymogiem nawet mojej lekarki było pokazanie badań. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale stymulacja to nie suplementy czy cukierki.

Nie robiłabym stymulacji bez drożności i bez badania nasienia. Poczytaj sobie skutki uboczne w ulotce. Wymogiem nawet mojej lekarki było pokazanie badań. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale stymulacja to nie suplementy czy cukierki.
Nie wiedziałam, że taki jest wymóg.. oczywiście, że poczytam.
Jednak zdziwiło mnie to, bo dość długo chodzę do tego samego ginekologa i nie proponował ani drożności ani badania nasienia, bo z 1 ciąża nie było problemu..
Ten lekarz ma super opinie i pracuje w Invicie wiec mysllam, ze na minę mnie nie wrzuci 🥶
A teraz po kilku wizytach zaproponował tą stymulacje. Na pewno poczytam o tym dziś więcej. 🤔😊😊

reklama
Do góry