Martxx1
Fanka BB :)
Jeśli jest spory to może boleć.Dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś torbiel na jajniku? Czy to może być powód dużego bólu i mdłości?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli jest spory to może boleć.Dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś torbiel na jajniku? Czy to może być powód dużego bólu i mdłości?
fuck, w medicover ginekolog oczywiście pierwszy termin za 2 tygodnieJa nie miałam, ale przyjaciółka miała i myślała, że to bolesne owulacje. A torbiel urosła do 10 cm guza, rozsadziła jajnik i jajowód który musieli usunąć. Koniecznie do kontroli
A lekarz nie zaproponował kontroli jak widział ta torbiel?fuck, w medicover ginekolog oczywiście pierwszy termin za 2 tygodnie
ja nie wiem czy mam torbiel, wymyśliłam sobie w sensie bardzo mnie boli i szukam możliwej przyczyny (nie ciąża), ale spróbuję upolować jakieś usgA lekarz nie zaproponował kontroli jak widział ta torbiel?
Jeśli faktycznie boli i czujesz się źle to koniecznie do lekarza. A nawet na opiekę nocną też zbadają i bez kolejki
Nie robiłabym stymulacji bez drożności i bez badania nasienia. Poczytaj sobie skutki uboczne w ulotce. Wymogiem nawet mojej lekarki było pokazanie badań. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale stymulacja to nie suplementy czy cukierki.Ja nie robiłam drożności ani mąż nie badał nasienia. Nam lekarz zaproponował stymulacje ze względu na moje długie cykle 44/50 dni. Owulacje miałam swoją, ale nie była ona do końca taka jak być powinna. I też to, że ja miesiąc ja mam a następny już nie. Loteria i niewiadomo kiedy co. Teraz miałam też wydłużona fazę lutealna, ale to chyba nic takiego. Dodatkowo po cc mam ubytek w macicy (niche) i plamienia po okresie. Także już sama nie wiem
Może mdłości masz po nowych lekach?fuck, w medicover ginekolog oczywiście pierwszy termin za 2 tygodnie
Nie wiedziałam, że taki jest wymóg.. oczywiście, że poczytam.Nie robiłabym stymulacji bez drożności i bez badania nasienia. Poczytaj sobie skutki uboczne w ulotce. Wymogiem nawet mojej lekarki było pokazanie badań. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale stymulacja to nie suplementy czy cukierki.
a może, mdłości faktycznie mogą być po lekach. Będę odświeżać medicover, może coś wpadnie wolnegoMoże mdłości masz po nowych lekach?
Na pewno skontroluj czy to nie jest rzeczywiście torbiel skoro mocno boli.
Miałam torbiel chyba w kwietniu po stymulacji Clo. Czułam wtedy mocno ból jajnika, ale bez mdłości.Dziewczyny, miała któraś z Was kiedyś torbiel na jajniku? Czy to może być powód dużego bólu i mdłości?
Serio? Ja mam w medicoverze możliwość wizyty tego samego dnia do gina, ale może różni się miastem. Odświeżaj apkę - to może się coś zwolni Do gina często się zwalniają wizytę i idź koniecznie jak najszybciejfuck, w medicover ginekolog oczywiście pierwszy termin za 2 tygodnie