Justpositivevibe
Fanka BB :)
Ja też, jak mi się ciągnie do lipcaMoże być
Ale współczuję odliczania od czerwca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też, jak mi się ciągnie do lipcaMoże być
Ale współczuję odliczania od czerwca
@Bolilol ktoś Ci podpierdolił wątekOo, już sierpniowe kreski powstały
Ja mam jutro, ale chyba @ mnie jednak ubiegnie bo brzuch od wczoraj wieczór boliLaski kto tam sika dziś? Dawać jakieś kreseczki na zakończenie miesiąca
Też to widziałam, ale tylko parsknelam śmiechemOo, już sierpniowe kreski powstały
Leje? W tym samym kraju jesteśmy? U mnie grzeje....Dzień dobry,ja dzisiaj śpię na siedząco
Pogoda beznadziejna,ciagle leje,gdzie jest to lato z przed kilku,kilkunastu lat? Przez tą pogodę czas do testowania dłuży sie dwukrotnie jak zyc?
Oby to były bóle związane z rozwijającym się maleństwemJa mam jutro, ale chyba @ mnie jednak ubiegnie bo brzuch od wczoraj wieczór boli
Z tym bólem nigdy nic niewiadomo, ️️Ja mam jutro, ale chyba @ mnie jednak ubiegnie bo brzuch od wczoraj wieczór boli
też się zdziwiłam na początku, ale jak zobaczyłam nick autorki to mi się złożyło w całość, opisywała swoją historię w innym wątkuTeż to widziałam, ale tylko parsknelam śmiechem
Byłabym przeszczęśliwa jak i mocno zaskoczona ale chyba niestety nie tym razem, ale dajesz nadzieję, dziękiOby to były bóle związane z rozwijającym się maleństwem