reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

właśnie, a jak z owłosieniem u faceta?
Lubicie, nie lubicie? Gdzie dopuszczalne?
U mnie: włosy pod pachami i na fiutku - out, reszta może zostać. Owłasiona klata bardzo lubię. A i jakby miał duze włochy na plecach to też out
To samo, ale moj sam jest team out włosy z pod pachy i fiutka.... on skacze ze spadochronem więc w tamtym miejscu totalnie nie mogą byc a z pod pachy sam stwierdzil, ze śmierdzą, reszta owlosienia a ma sporo kręci mnie, lubie też jak ma gęstą czarną brodę ale niestety kurs wymaga gładkosci i wlosy na prawie zero.

reklama
To samo, ale moj sam jest team out włosy z pod pachy i fiutka.... on skacze ze spadochronem więc w tamtym miejscu totalnie nie mogą byc a z pod pachy sam stwierdzil, ze śmierdzą, reszta owlosienia a ma sporo kręci mnie, lubie też jak ma gęstą czarną brodę ale niestety kurs wymaga gładkosci i wlosy na prawie zero.
Hmm nie rozumiem jaki jest związek pomiędzy skokiem ze spadochronem a owłosieniem?

Powiem wam, że cholernie smutno mi się zrobiło jak zobaczyłam wątek dla marcowych mam 😔 sama nie wiem w sumie czemu aż tak, bo lutowe mnie w ogóle nie ruszyły - może dlatego że faktycznie miałam duże nadzieje co do tego cyklu 😔
Ale jeszcze nic straconego u Ciebie 😊 mam nadzieję, że chociaż połowa dziewczyn, które są po owulacji tam trafia, a najlepiej wszystkie
Powiem wam, że cholernie smutno mi się zrobiło jak zobaczyłam wątek dla marcowych mam 😔 sama nie wiem w sumie czemu aż tak, bo lutowe mnie w ogóle nie ruszyły - może dlatego że faktycznie miałam duże nadzieje co do tego cyklu 😔
Ale dla Ciebie to jeszcze otwarte drzwi 😊 więc głowa do góry 😊😊

Ale jeszcze nic straconego u Ciebie 😊 mam nadzieję, że chociaż połowa dziewczyn, które są po owulacji tam trafia, a najlepiej wszystkie

Ale dla Ciebie to jeszcze otwarte drzwi 😊 więc głowa do góry 😊😊
wiem, przepraszam że tak stękam, ale nie mam komu pojęczeć za uchem 😞
mój niby mnie wysłucha, uspokoi ale później będzie gadać że za bardzo to przeżywam

mój niby mnie wysłucha, uspokoi ale później będzie gadać że za bardzo to przeżywam
nie przepraszaj! Po to jest to miejsce, czasem jest wesoło, a czasem trzeba się wyżalić, żeby było lżej. Trzymam kciuki najmocniej jak się da za Ciebie, żebyś wjechała na marcowe mamy jak dzik w żołędzie 🤞🏻❤️😁

reklama
Omg, chyba nie ma tu bardziej stękającej ode mnie 🙈
Chce jednak trochę pozytywniej w tym żyćku pomyśleć, nastawic się.
Myślałam, że przy tych lekach się uda, pokładałam w nich nadzieję. A to ostatni miesiąc z lekami, potem konieczna przerwa.
Także został nam Cipiec👌.

Do góry