reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

moi rodzice ogólnie bardzo konkretnie kazali mi się ubierać xD w sensie nie było miejsca na szaleństwa i "wyrażanie siebie" typu przefarobiwanie włosów, tatuaż, zrobienie kolczyków. Mam o to trochę żal, ale tez wiem, że jeśli będę miała swoje dziecko nie będę go tak ograniczać

Rodzice mi nie pozwolili zafarbować włosów. Wtedy ich za go nienawidziłam. Teraz im za to dziękuję 😁
Za to kolczyk w pępku zrobiłam w tajemnicy😜

reklama
Rodzice mi nie pozwolili zafarbować włosów. Wtedy ich za go nienawidziłam. Teraz im za to dziękuję 😁
Za to kolczyk w pępku zrobiłam w tajemnicy😜
ja np chciałam sobie zrobić kolczyk w łuku brwiowym. Teraz mi to się już kompletnie nie podoba, ale wtedy chciałam. Mam zal, ze mi nie pozwolili, bo wtedy bym sobie go zrobiła, pewnie za kilka miesięcy czy lat wyjęła, a przynajmniej miałabym poczucie, ze mogłam sama o sobie zdeydowac...

Czytam sobie te grupy niepłodnościowo-staraczkowe na Facebooku i co tam pierdolą te dziewczyny czasem to szok. Generalnie magia odpuszczenia to po pierwsze. Po drugie uniwersalna recepta na nasienie dieta i suple - nawet w przypadku całkowitego braku plemników…

właśnie, a jak z owłosieniem u faceta?
Lubicie, nie lubicie? Gdzie dopuszczalne?
U mnie: włosy pod pachami i na fiutku - out, reszta może zostać. Owłasiona klata bardzo lubię. A i jakby miał duze włochy na plecach to też out

Pod pachami nie toleruję
Na fiutku też nie 😁
Na klacie mi nie przeszkadzają
Na plecach na szczęście nie ma, też by musiał zgolić jakby miał

Czytam sobie te grupy niepłodnościowo-staraczkowe na Facebooku i co tam pierdolą te dziewczyny czasem to szok. Generalnie magia odpuszczenia to po pierwsze. Po drugie uniwersalna recepta na nasienie dieta i suple - nawet w przypadku całkowitego braku plemników…
tak, ja tam byłam, ale jak w komenatzrach mi jakaś laska twierdziła, że "moze dochodzić do owulacji, ale to nie znaczy, ze pęcherzyk pęka" to zwątpiłam i się wypisałam.
Albo laska ma bete 10, proga 1 a ona każą jej biec do lekarza po progesteron...

reklama
Do góry