Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mam tam wjechać to tylko jeśli uda mi się was pociągnąć za sobąnie przepraszaj! Po to jest to miejsce, czasem jest wesoło, a czasem trzeba się wyżalić, żeby było lżej. Trzymam kciuki najmocniej jak się da za Ciebie, żebyś wjechała na marcowe mamy jak dzik w żołędzie
Bardzo mnie ten cipiec rozbawiłOmg, chyba nie ma tu bardziej stękającej ode mnie
Chce jednak trochę pozytywniej w tym żyćku pomyśleć, nastawic się.
Myślałam, że przy tych lekach się uda, pokładałam w nich nadzieję. A to ostatni miesiąc z lekami, potem konieczna przerwa.
Także został nam Cipiec.
Dziękuje ja może jestem jeszcze ślepą optymistką ale naprawdę chce wierzyć, że nas wszystkie on czeka@Kotciara tule. Jęcz ile chcesz, płacz i się wkuriwaj. Masz prawo. A mam nadzieję, że i tak na koniec czeka Cię pozytywny test ciążowy.
W kombinezonie jest gorąco i są tam takie pasy.Hmm nie rozumiem jaki jest związek pomiędzy skokiem ze spadochronem a owłosieniem?
wiem jak sprzęt wyglada bo skakałam ale i tak mnie zadziwiło to, że włosy na jajkach mogą przeszkadzać może dlatego, ze nie mam jajekW kombinezonie jest gorąco i są tam takie pasy.
Biało aż razi.@asiasiasia @Martxx1 jak tam dziewczyny testowanie?
Cipiec dla cipek niech łaskaw będzie, niech się objawia w dwie kreski na teścieJak mam tam wjechać to tylko jeśli uda mi się was pociągnąć za sobą
Bardzo mnie ten cipiec rozbawił
Dziękuje ja może jestem jeszcze ślepą optymistką ale naprawdę chce wierzyć, że nas wszystkie on czeka
ja swojego tak leciutko musiałam naprostować, ale minimalnie, a jak wychodzimy gdzieś na jakąś imprezę to sam się mnie pyta w co ma się ubrać xd ogólnie nie ma tragedii w jego ubiorze, ale czasami wpada na jakieś poronione pomysły, w stylu ‚trzeba porobic przy domu? Koszula bedzie do tego idealna!’ xd
Pewnie ni masz tak pięknie bujnie kręconych jak mój mążwiem jak sprzęt wyglada bo skakałam ale i tak mnie zadziwiło to, że włosy na jajkach mogą przeszkadzać może dlatego, ze nie mam jajek