reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Nie piłam ale łykałam olej z wiesiołka i jako, że teraz mam 1 cs bez wiesiołka to mogę faktycznie stwierdzić, że wiesiołek poprawiał ten śluz. W tym cyklu było go tyle do kot napłakał i to bardzo krótko 😔
Ale to od 1dc od razu piłaś? Czy np ja mogę dziś zacząć i też coś tam pomoże 5dc

Ale to od 1dc od razu piłaś? Czy np ja mogę dziś zacząć i też coś tam pomoże 5dc
Teoretycznie możesz zacząć przyjmować w dowolnym momencie, ważne tylko żeby przyjmować wesołka do owulacji, bo może on (podobno) wywoływać mini skurcze, które mogą utrudniać zagnieżdżenie i itp. Więc generalnie ja przyjmowałam od negatywnego testu to owulki ☺️

Teoretycznie możesz zacząć przyjmować w dowolnym momencie, ważne tylko żeby przyjmować wesołka do owulacji, bo może on (podobno) wywoływać mini skurcze, które mogą utrudniać zagnieżdżenie i itp. Więc generalnie ja przyjmowałam od negatywnego testu to owulki ☺️
A oke oke to muszę dziś podjechać do apteki zakupić i w sumie mam siemię lniane nasionka w domu to sobie zaraz zrobię. Liczę na ten cykl więc łapie się wszystkiego hahahah

Wgl czy któraś z was bierze aromka i też odczuwa bóle głowy? Ja właśnie zwróciłam uwagę, że to 3 cykl z nim i znowu pobolewal mnie głowa. Na szczęście czuję kucie w podbrzuszu w jajnikach takie delikatne, więc na pewno w tym cyklu będą pęcherzyki (liczę na więcej niż jeden) 😁 tym razem zapisałam się 3-4 dni prawdopodobnie po owulacji na wizytę to będę sprawdzać czy pękały 😁 ah nie mogę się doczekać lipca jest to miesiąc kiedy mam urodziny i też jedziemy w góry więc jestem optymistycznie nastawiona 😍

reklama
Do góry