reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Nie piłam ale łykałam olej z wiesiołka i jako, że teraz mam 1 cs bez wiesiołka to mogę faktycznie stwierdzić, że wiesiołek poprawiał ten śluz. W tym cyklu było go tyle do kot napłakał i to bardzo krótko 😔
Ale to od 1dc od razu piłaś? Czy np ja mogę dziś zacząć i też coś tam pomoże 5dc

Ale to od 1dc od razu piłaś? Czy np ja mogę dziś zacząć i też coś tam pomoże 5dc
Teoretycznie możesz zacząć przyjmować w dowolnym momencie, ważne tylko żeby przyjmować wesołka do owulacji, bo może on (podobno) wywoływać mini skurcze, które mogą utrudniać zagnieżdżenie i itp. Więc generalnie ja przyjmowałam od negatywnego testu to owulki ☺️

Teoretycznie możesz zacząć przyjmować w dowolnym momencie, ważne tylko żeby przyjmować wesołka do owulacji, bo może on (podobno) wywoływać mini skurcze, które mogą utrudniać zagnieżdżenie i itp. Więc generalnie ja przyjmowałam od negatywnego testu to owulki ☺️
A oke oke to muszę dziś podjechać do apteki zakupić i w sumie mam siemię lniane nasionka w domu to sobie zaraz zrobię. Liczę na ten cykl więc łapie się wszystkiego hahahah

Wgl czy któraś z was bierze aromka i też odczuwa bóle głowy? Ja właśnie zwróciłam uwagę, że to 3 cykl z nim i znowu pobolewal mnie głowa. Na szczęście czuję kucie w podbrzuszu w jajnikach takie delikatne, więc na pewno w tym cyklu będą pęcherzyki (liczę na więcej niż jeden) 😁 tym razem zapisałam się 3-4 dni prawdopodobnie po owulacji na wizytę to będę sprawdzać czy pękały 😁 ah nie mogę się doczekać lipca jest to miesiąc kiedy mam urodziny i też jedziemy w góry więc jestem optymistycznie nastawiona 😍

reklama
Do góry