Miyoshi
Fanka BB :)
Dopiero odnajduję się na nowo w tym forumTo uciekaj na mamusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero odnajduję się na nowo w tym forumTo uciekaj na mamusie
tu jest wątek, gdzie testujemy co miesiąc, nieraz latami staramy się o dzieckoDopiero odnajduję się na nowo w tym forum
rozumiemtu jest wątek, gdzie testujemy co miesiąc, nieraz latami staramy się o dziecko
Każda z nas się zapisuje na testowanie na początku miesiąca. A po zajściu w ciążę przechodzi na wątki mamowe
Ale to od 1dc od razu piłaś? Czy np ja mogę dziś zacząć i też coś tam pomoże 5dcNie piłam ale łykałam olej z wiesiołka i jako, że teraz mam 1 cs bez wiesiołka to mogę faktycznie stwierdzić, że wiesiołek poprawiał ten śluz. W tym cyklu było go tyle do kot napłakał i to bardzo krótko
Teoretycznie możesz zacząć przyjmować w dowolnym momencie, ważne tylko żeby przyjmować wesołka do owulacji, bo może on (podobno) wywoływać mini skurcze, które mogą utrudniać zagnieżdżenie i itp. Więc generalnie ja przyjmowałam od negatywnego testu to owulkiAle to od 1dc od razu piłaś? Czy np ja mogę dziś zacząć i też coś tam pomoże 5dc
Bo się niestety za dużo nie spodziewam po tym cyklu bo seksy były tylko raz i wogole jak mówiłam wcześniej mało więc Objawów żadnych. Jedyne co to wczoraj mnie tak sutki bolały że masakra ale podobno na progesteronie może tak być więcmasz kobieto silną wolę
A oke oke to muszę dziś podjechać do apteki zakupić i w sumie mam siemię lniane nasionka w domu to sobie zaraz zrobię. Liczę na ten cykl więc łapie się wszystkiego hahahahTeoretycznie możesz zacząć przyjmować w dowolnym momencie, ważne tylko żeby przyjmować wesołka do owulacji, bo może on (podobno) wywoływać mini skurcze, które mogą utrudniać zagnieżdżenie i itp. Więc generalnie ja przyjmowałam od negatywnego testu to owulki
rozumiem, sama mam mini aptekęA oke oke to muszę dziś podjechać do apteki zakupić i w sumie mam siemię lniane nasionka w domu to sobie zaraz zrobię. Liczę na ten cykl więc łapie się wszystkiego hahahah