reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Cześć dziewczyny :D
Od kilku dni śledzę różne posty na tym forum i chyba czas zapisać się na testowanie.
Nie starałam się wcześniej z partnerem o dziecko, jednak w tym cyklu 2 dni przed owulacją ( zaraz po stosunku pobiegłam do Rossmanna po testy owulacyjne, wyszły pozytywnie) miał miejsce "wypadek przy pracy" :D
Jednak dziecko to od kilku lat moje ciche marzenie.
Wiadomo emocje mimo wszystko są, ta niewiedza jest okropna :D
5 dni spoznia mi sie miesiączka mimo, że owulacja tez mi sie opózniła i dziś mija 15 dzień od niej, ostatni test 4 dni temu negatywny.

A więc chciałabym zapisać sie na testowanie, które odbędzie sie jutro.
Pozdrawiam dziewczyny kochane ^^

Czy możliwe że po clo wydłużył mi się cykl? Powinnam już mieć okres a tu nawet żadnych objawów nie widać, zwykle tak 5 dni przed zaczynają boleć mnie piersi, brzuch i ogólnie cały wachlarz dolegliwości

reklama
Cześć dziewczyny. Weekend nam zleciał dość przyjemnie. Ja dziś 6 dzień po zastrzyku i 5 dpo. Biorę duphaston. Myślicie, że jak w następnym tyg w poniedziałek zrobię test i wyjdzie negatywny to mogę ze spokojem odstawić duphaston? To będzie 13 dzień po zastrzyku i 12 dpo

Do góry