reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Cześć dziewczyny. Weekend nam zleciał dość przyjemnie. Ja dziś 6 dzień po zastrzyku i 5 dpo. Biorę duphaston. Myślicie, że jak w następnym tyg w poniedziałek zrobię test i wyjdzie negatywny to mogę ze spokojem odstawić duphaston? To będzie 13 dzień po zastrzyku i 12 dpo
a lekarz Ci nie mówił, jak masz brać dupka? :)

reklama
Jesteśmy idealnie zsynchronizowane. U mnie tez 10 dc i tez fajnie sex naturalnie sobie wpada, choć wiem, że od 22.05 do 25.05 będzie taka mała presja, by nie pominąć tych dni 😁😅😉
Ale u nas to już koniec dobrej passy :D Ja z infekcją (chociaż chyba globulka pomogła, ale sprawdzę dziś u lekarza), no i mąż wyjazd od dziś do środy, a ja piątek-niedziela ;D ale może akurat owu będzie środa-czwartek :d ale wole o tym nie myśleć i się nie nakręcać.

Hej dziewczyny czy któraś z was piła siemię lniane lub wiesiołka na poprawę śluzu. Bo tak w sumie po tym niskim estradiolu doszłam do wniosku, że faktycznie ciężko u mnie zaobserwować ten śluz w trakcie owu. Jeśli tak to jak braliście i czy wam pomogło?

Ale u nas to już koniec dobrej passy :D Ja z infekcją (chociaż chyba globulka pomogła, ale sprawdzę dziś u lekarza), no i mąż wyjazd od dziś do środy, a ja piątek-niedziela ;D ale może akurat owu będzie środa-czwartek :d ale wole o tym nie myśleć i się nie nakręcać.
ja bym czekała do 14dpo. Ale to ja

Ja dzisiaj miałam siknac ale najadłam się truskawek na noc i nie było opcji żebym dotrzymała w nocy siku do rana 😅 Więc siknę jutro, czyli 11 dpo i ewentualnie w środę.

reklama
Hej dziewczyny czy któraś z was piła siemię lniane lub wiesiołka na poprawę śluzu. Bo tak w sumie po tym niskim estradiolu doszłam do wniosku, że faktycznie ciężko u mnie zaobserwować ten śluz w trakcie owu. Jeśli tak to jak braliście i czy wam pomogło?
Nie piłam ale łykałam olej z wiesiołka i jako, że teraz mam 1 cs bez wiesiołka to mogę faktycznie stwierdzić, że wiesiołek poprawiał ten śluz. W tym cyklu było go tyle do kot napłakał i to bardzo krótko 😔

Do góry