reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
emilchen, dawaj szczegóły, bez nich się nie liczy
agulqa_b
Fanka BB :)
Emilchen a mi wlasnie sie nic takiego nie sni. A szkoda. Moze chociaz w taki sposob bylabym choc troche zaspokojona. Inaczej nie ma opcji niestety, swiadomie z Ł nie chcemy ryzykowac i powodowac skurczow
Nulini chcesz napisać studium przypadku?? a tak serio, żadnych tam pikantnych szczegółów, po prostu sni mi się seks jakby to było na jawie i co ciekawe zawsze nad ranem, przed wybudzeniem się, praktycznie co kilka dni, ach ta abstynencja
agulqa gdzieś czytałam że same skurcze też mogą być niebezpieczne w ciąży zagrożonej ale jakiś lekarz gdzieś pisał, że najgorsze jest działanie nasienia, które samo w sobie te skurcze nasila więc to mnie trochę uspokoiło, że skoro tak "na sucho" się zdarza to może nie jest takie groźne?
agulqa gdzieś czytałam że same skurcze też mogą być niebezpieczne w ciąży zagrożonej ale jakiś lekarz gdzieś pisał, że najgorsze jest działanie nasienia, które samo w sobie te skurcze nasila więc to mnie trochę uspokoiło, że skoro tak "na sucho" się zdarza to może nie jest takie groźne?
agulqa_b
Emilchen wiem wiem. Mi moj gin powiedxzial ze zadnych zabaw wlasnie przez skurcze. No i tak tez robimy. Ale na sny nie mamy wplywu ;-) no i tak jak mowisz to sperma jeszcze bardziem poteguje sile zagrozwnia. My jednak az do porodu bedziemy dmuchac na zimne. Dam rade te kilka miesiecy ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini- widzę że już materiał do badań zaczynasz zbierać
No przejrzałaś mnie Cholera, machnę ten doktorat szybciej, niż magisterkę
emilchen, mnie też się śnią takie rzeczy nad ranem, a później szlag mnie trafia, że zamiast wracać do snu, to wypada wstać
Matko, to ta sperma taka zła?
Coś tam czytałam w pierwszej ciąży, ale już nic nie pamiętam, a my na spontan za każdym razem, bez gumek...
agulqa_b
Nulini jak z ciaza wszysyko ok to spoko. Ale ja czy emilchen samego orgazmu powinnysmy unikac a co dopiero spermy
reklama
nieobecna87
Z tego co ja wiem to nie tyle sperma coś może zdziałać co penetracja.. Bo nawet lekarz często gdy już jest po terminie coś tam gmera by przyspieszyć poród...