reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nieobecna tak jak mowie debile sa wszedzie. Nam baba na matmie mowila ze jestesmy glaby i w tygodniu powinnismy nadrabiac material, jak ktos powiedzial ze na zaocznych przewaznie tez sie pracuje i ma rodzine to sie darla ze to nasz problem ze rodzina i praca sa wazniejsze od wyksztalcenia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja miałam tylko z jednym babskiem przeboje, miałam jej ustnie zaliczyć jakiś materiał, żeby dostać wpis i przyjechałam na umówioną godzinę, a kretynka tak latała po uczelni, tyle miała "super ekstra ważnych spraw" do załatwienia, że wzięła mnie po 4 godzinach, a zdawałam 15 minut!
Młoda miała wtedy niewiele ponad miesiąc, więc po zaliczeniu powiedziałam jej dosadnie, że ogromnie dziękuję za jej POŚWIĘCENIE i że przez nią moje dziecko właśnie musiało zostać nakarmione sztucznym mlekiem, bo matki się doczekać nie mogło!
A babsko młode, sama ma dzieci, więc tym bardziej nie mogłam ogarnąć takiego zachowania
Młoda miała wtedy niewiele ponad miesiąc, więc po zaliczeniu powiedziałam jej dosadnie, że ogromnie dziękuję za jej POŚWIĘCENIE i że przez nią moje dziecko właśnie musiało zostać nakarmione sztucznym mlekiem, bo matki się doczekać nie mogło!
A babsko młode, sama ma dzieci, więc tym bardziej nie mogłam ogarnąć takiego zachowania
Nie miałam poronień .. To będzie nasze pierwsze dziecko i niby jest wszystko . Mam tylko za dużo krwinek białych ale to niby normalne ? i całe te Rubella IgG . Ale byłam na usg prywatnie w feminie i wszystko jest ok z dzidzią Tylko kość nosową nie mógł ocenic lekarz bo maluch się kręcił i po tych całych wyniach krwi Pappa dostalam skierowanie do poradni we Wrocławiu tyle dobrze że udało nam się zarejestrować na 18 lipca na NFZ ale trochę się boję bo nie wiem czy tam jakies badania będę mi robić czy co ;/
I coś trisomia 21 ryzyko podstawowe jest 1:1519 a ja mam ryzyko skorygowane 1:895 i że to niby jest określone jako średnie to sądzą że należałoby skonsultować wynik z Kliniką Genetyki
I coś trisomia 21 ryzyko podstawowe jest 1:1519 a ja mam ryzyko skorygowane 1:895 i że to niby jest określone jako średnie to sądzą że należałoby skonsultować wynik z Kliniką Genetyki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agulqa_b
Fanka BB :)
Nadziaa ja niesteyy nie pomoge, nie mam pojecia o co chodzi
reklama