szczesliwa
Fanka BB :)
to co sie dzieje ze sie budzi i chce cyca zawziecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarka mówiła ze pokarm odżywczo zawsze dostosowany jest do potrzeb dziecka.a mozliwe żeby pokarm był "gorszy"? moja np dzis jak zawsze spi slicznie to dzis to jazda, budziła co chwilka nas z rykiem...ani zimno jej nie jest ani nie za ciepło więc może pokarm? jak myslicie?
a mozliwe żeby pokarm był "gorszy"? moja np dzis jak zawsze spi slicznie to dzis to jazda, budziła co chwilka nas z rykiem...ani zimno jej nie jest ani nie za ciepło więc może pokarm? jak myslicie?
Luuudzie skąd tacy idioci się biorą!!!!!!aniołek, dziewczyny dobrze mówią!
jak ja byłam ostatnio chora, poszłam do przychodni, mówię - karmię, a babka mi na to - wypisze pani recepte na antybiotyk, a pani sobie sprawdzi w aptece, czy go mozna przy karmieniu brac no to się pytam, co mam wziąć, jesli tam będzie zakaz w ulotce. odpowiedź - a no nic, samo powinno w końcu przejść.
no i przeszło - tylko że ja się przeszłam do innego lekarza, który dobrał lek umożliwiający karmienie. więc się nie stresuj niepotrzebnie, tylko zmien lekarza.