reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

reklama
Dzięki.
Kurcze,ale ona naprawdę nie wygląda na głodną:baffled: W pierwszym miesiącu ładnie przybierała,a w drugim minimalnie.Mam ją za 2 tyg. zważyć na tej samej wadze,bo każdy pomiar (3 w ciągu miesiąca) z innego miejsca.
Nie wiem czy czekać,czy co?
No i jeszcze jakaś infekcja nas dopadła,a niby nie daje się nic nowego jak dziecko chore,a tu pierwszy raz?
E i w ogóle nic nie wiem:sorry2:
Wiecie,ja mam jeszcze czterolatka,który waży 13 kg.Więc słowo niedowaga to u mnie torsje wywołuje:wściekła/y: (ale on na cycu ładnie przybierał)

No,to raczej dużo.Bo moja ma 2,5 miesiąca,a urodzeniową też dużo większa miała.
Ech:wściekła/y:
Na razie nie kupiłam jeszcze tego mleka.Zjadła dwa cycki i odpadła z miną najedzonego bąka:sorry2:

eee doczytałam - Gabi nie pomogę, bo ja to się lekko martwię czy mojego nie będę musiała kiedyś odchudzać - teraz waży tle co jego brat w wieku 6 mies:baffled:
co do mleka - ja kupiłam Bebiko na wypadek jak kiedyś nie zdążymy wrócić z imprezki a Julek weszcznie alarm:happy2:

wątek z cyckami a my tu wina piwsko i papierochy! gabi wiec czuj sie przy nas porzadna matką :-D

a swoją drogą popijam karmi -pycha! mała spi wiec zaszalałam...:-);-)

reklama
karmi ma pół procenta
i ja kocham goryczkę piwka...ale jakos sie boje pic z alko i tak mam wyrzuty jak pije karmi... ale tak mi smkauje piwko... ech:-)

Do góry