reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Hej, znalazłam odpowiednik watek...
Jezeli lubicie orientalne dania to Wam zaproponuje jedno z moich ulubionych, zaraz idę robić.
Kurczak podsmażony na oliwie cytrynowej i duszony w mleku kokosowym z dodatkiem trawy cytrynowej, kolendry, curry, czosnku i czuszki. Można dodać jeszcze odrobinę sezamu i wiórków kokosowych, doprawić bulionem drobiowym lub poprostu kostką rosołową, swietnie smakuje z ryżem, do sosu można dodać dowolne warzywa, ja dam brokuły. Smacznego.
Już zgłodniałam.... więc do roboty:)

oj zapomnialam mame spytac o ten przepis na ta babe jage. nie chce juz dzisiaj dzwonic, bo nie mam nastroju a moja mama to wpadla w jakas dziwna jazde i wydaje jej sie ze ja pewnego dnia sie obudze a dziecko bedzie w lozeczku lezalo- ma stany zawalowe jak nie odbieram tel bo mysli ze rodze, bardziej boi sie mojego porodu niz ja sama- jutro spytam i napisze.

Ostatnia edycja:
oj zapomnialam mame spytac o ten przepis na ta babe jage. nie chce juz dzisiaj dzwonic, bo nie mam nastroju a moja mama to wpadla w jakas dziwna jazde i wydaje jej sie ze ja pewnego dnia sie obudze a dziecko bedzie w lozeczku lezalo- ma stany zawalowe jak nie odbieram tel bo mysli ze rodze, bardziej boi sie mojego porodu niz ja sama- jutro spytam i napisze.
jakbym o mojej mamie sluchala
ja do niej w ogole nei dzownie bo sie boje ze sie wystraszy i podnieci ze to juz
a ona i tak codziennie wydzwania i zawsze ma donry pretekst na poczatek :)

Już szykuję się po mału do świąt. Dziś przygotowałam 2 rodzaje śledzika. Jedne w cebulce, musztardzie i oleju. Drugie z czerwoną cebulką w sosie curry. Teraz muszą sobie postać 3 dni.

reklama
Do góry